Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Acesta este cel mai tare pictor! Desenează pe maşini

Un bărbat din Anglia rivalizează cu cei mai renumiţi pictori din lume. Rick Minns, alias Ruddy Muddy, nu foloseşte însă acuarele şi pensule!

de Redactia Observator

la 08.01.2014 , 14:42

Bărbatul de 39 de ani foloseşte caroseriile maşinilor pe post de pânză şi praful sau noroiul depus pe maşini pe post de vopsea! 

Imaginile sale preferate sunt peisajele de iarnă, copiii care se joacă în zăpadă şi un vapor care se zbate în mările agitate. 

Toate acestea sunt desenate cu o măiestrie extraordinară pe camionetele îmbâcsite de praf! 

Articolul continuă după reclamă

Minns nu este pictor de meserie, ci lucrează pentru o mare florărie din micuţul oraş Bowthorpe. 

Talentul pentru pictură l-a avut dintotdeauna, dar a ieşit la suprafaţă în timpul serviciului, când a decis să înceapă să deseneze pe dubele prăfuite cu ajutorul degetelor. 

Încet, încet a progresat, iar desenele sale au început să devină din ce în ce mai frumoase şi mai interesante, iar în loc de degete a început să folosească muguri de bumbac şi diverse ţesuturi pentru a crea efecte speciale şi umbre diferite. 

"Prima dată am început să desenez pe dubiţa mea, în urmă cu doi ani. După ce am desenat-o cineva m-a întrebat cum am reuşit. La serviciu avem şase camionete. Doi dintre cei cu care lucrez, au autoturismele curate, dar apelez la ceilalţi să desenez", spune Minns. 

Fiecare "pictură" durează aproximativ 10 minute. Midds a studiat arta şi a continuat să schiţeze în timpul liber. 

"Vreau doar ca oamenii să se uite la ceea ce fac şi să zâmbească. O mulţime de oameni au în autoturismele lor copii şi îmi place să vadă mai degrabă o operă de artă decât unele lucruri scrise pe maşini", spune Minns, care participă la cursuri săptămânale la Academia de Arte East England, unde pictează în ulei, pe pânză. 

Sursa: edp24.co.uk

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Acesta este cel mai tare pictor! Desenează pe maşini