Antena Meniu Search
x

Video Actorul Julian Sands, de negăsit. După doar o zi, salvatorii au oprit căutările la sol: Vremea rea a făcut imposibilă găsirea lui

Actorul britanic Julian Sands, cunoscut pentru rolurile din serialul "24" sau filmul "A Room with a View", a fost dat dispărut. A plecat vineri dimineaţă într-o drumeţie în munţii San Gabriel, în California, dar nu s-a mai întors. Zona în care s-a aventurat este una preferată de alpinişti, însă poliţiştii spun că până şi cei mai experimentaţi căţărători pot întâmpina probleme. 

de Redactia Observator

la 19.01.2023, 20:34

Vezi și

Îndrăgostit de munte, actorul a pornit la drum deşi meteorologii au avertizat că riscul de avalanşă este unul ridicat. După doar câteva ore, serviciile de urgenţă au fost alertate că un turist a dispărut.  

Gloria Huerta, Departamentului șerifului din San Bernardino: Excursionistul dispărut a fost identificat ca fiind Julian Sands, în vârstă de 65 de ani, din North Hollywood. Soția sa a raportat dispariția lui. Din câte am înțeles, el a plecat în acea zi pentru o excursie și, când nu s-a mai întors, familia sa a raportat dispariția.

Vremea nefavorabilă a făcut imposibilă găsirea lui Julian Sands

Vremea nefavorabilă a făcut imposibilă găsirea lui Julian Sands. După doar o zi, echipele de salvare au oprit căutările la sol, pentru că se puteau rupe bucăţi uriaşe de zăpadă de pe versanţi. De atunci, îl caută pe actor cu drone şi elicoptere. 

Pe acelaşi subiect

Gloria Huerta, Departamentului șerifului din San Bernardino: Condițiile sunt foarte periculoase. De fapt, unii dintre cei mai experimentați căţărători ajung să aibă probleme acolo sus. 

Julian Sands este cunoscut pentru zeci de roluri în filme şi seriale. Printre cele mai apreciate se numără pelicula "A room with a view", "The killing fields", "Leaving Las Vegas" sau serialul "24". Într-un interviu acordat în 2018 pentru The Guardian, actorul a vorbit despre pasiunea pe care o are pentru alpinism.

Doi ani mai târziu a povestit că se simte cel mai fericit atunci când este în vârful muntelui, chiar dacă la începutul anilor '90 a fost prins în Anzi, într-o furtună puternică, la peste 6.000 de metri altitudine. Era cu încă 3 bărbaţi şi s-a declarat norocos pentru că a supravieţuit, după ce alţi aventurieri au pierit la acel moment. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Actorul Julian Sands, de negăsit. După doar o zi, salvatorii au oprit căutările la sol: Vremea rea a făcut imposibilă găsirea lui