Antena Meniu Search
x

Actorul Robert Pattinson, cunoscut pentru rolul din Twilight, a fost infectat cu Covid-19

Actorul Robert Pattinson a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Astfel, producţia filmului Batman a fost oprită, la doar câteva zile după ce întreaga echipă revenise pe platourile de filmare după perioada întreruptă, tocmai din cauza pandemiei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.09.2020, 16:49

Robert Pattinson
Actorul Robert Pattinson a fost infectat cu Covid-19 - Profimedia
  • Producția filmului a fost suspendată în martie din cauza pandemiei.
  • Guvernul a permis în mai reluarea activităţii în conformitate cu noile reguli de distanţare.

Un purtător de cuvânt al Warner Bros, studioul de la Hollywood care finanţează filmul, a declarat: „Un membru al producției Batman a fost confirmat pozitiv pentru Covid-19 și se află în izolare în conformitate cu protocoalele stabilite. Filmările au fost întrerupte temporar.”

Compania a refuzat să numească persoana afectată, dar Vanity Fair și Hollywood Reporter au declarat prin surse sub acoperirea anonimatului că persoana în cauză este chiar Robert Pattinson, vedeta filmului. Tânărul de 34 de ani se va autoizola timp de două săptămâni înainte de reluarea filmărilor.

Producția filmului care are loc în Marea Britanie, în Hertfordshire, a fost suspendată în martie din cauza pandemiei și a „blocării” naționale. Filmările au fost reluate abia acum trei zile.

Guvernul a confirmat în mai posibilitatea reluării activităţii în conformitate cu noile reguli de distanţare şi protecţie pe platourile de filmare.

Batman a fost una dintre primele producții majore care s-au reluat în Marea Britanie. Repornirea francizei, programată pentru lansare în 2021, are o distribuție de ansamblu care îi include pe Zoë Kravitz, Paul Dano și Colin Farrell. Este regizat de Matt Reeves, ale cărui lucrări anterioare includ Zori pentru Planeta Maimuţelor.

Potrivit TheGuardian, Robert Pattinson, cunoscut mai ales pentru rolul din franciza Twilight, a preluat rolul de supererou după ce Ben Affleck a renunțat anul trecut.

Filmările din Glasgow au avut loc la începutul anului, regizorul Matt Reeves adăugând că aproximativ un sfert din peliculă a fost filmată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Actorul Robert Pattinson, cunoscut pentru rolul din Twilight, a fost infectat cu Covid-19