Antena Meniu Search
x

Adele le-a făcut o farsă unor concurenți la un concurs organizat la Londra

Surpriza de proporţii pentru fanii Adele. La un concurs de imitaţii organizat la teatrul Wimbledon, mai mulţi oameni au încercat să impresioneze juriul cu o interpretare cât mai aproape de performanţa artistei

Vezi și

Surpriza de proporţii pentru fanii Adele. La un concurs de imitaţii organizat la teatrul Wimbledon, mai mulţi oameni au încercat să impresioneze juriul cu o interpretare cât mai aproape de performanţa celebrei artiste.

Puţini şi-au dat seama că unul dintre concurenţi este însăşi artista.  Adele a fost protagonista unei farse organizate de o emisiune a televiziunii britanice BBC. Artista a fost greu de recunoscut după ce câţiva specialişti au reuşit să-i schimbe chipul, să-i pună un nas fals, un machiaj neobişnuit şi nişte buze mult mai subţiri.

Sub numele de Jenny, o simplă bonă, Adele a concurat la audiţie. S-a strecurat printre concurenţi, aparent uşor emoţionată şi stangace. Nimeni nu a bănuit că este însăşi Adele.

Când a venit rândul adevăratei Adele să cânte, concurenţii au rămas muţi de uimire şi a fost imposibil să nu-i recunoască vocea care este inconfundabilă. Concurenţii au fost uimiţi. Unii au plans de fericire şi au început să cânte împreună piesa Make You Feel My Love.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Adele le-a făcut o farsă unor concurenți la un concurs organizat la Londra