Antena Meniu Search
x

Adolescentă lovită cu ciocanul în cap de o colegă de şcoală, din gelozie

O tânără a trecut prin cele mai negre zile ale vieţii sale, după ce o prietenie cu un băiat aproape i-a adus moartea. A plătit scump, după ce colega ei de şcoală, geloasă, a atacat-o noaptea şi a lovit-o cu ciocanul în cap.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 28.04.2019, 17:34

Tânăra a rămas cu secheel în urma incidentului
Tânăra îşi aduce aminte cu groază de momentul terifiant - Facebook / deanna.j.burrows

O tânără a trecut prin cele mai negre zile ale vieţii sale, după ce o prietenie cu un băiat aproape i-a adus moartea. A plătit scump, după ce colega ei de şcoală, geloasă, a atacat-o noaptea şi a lovit-o cu ciocanul în cap.

Deanna Burrows a fost atacată în mod oribil din gelozie. Se plimba pe alee noaptea, spunându-i mamei cu care vorbea la telefon să nu se îngrijoreze căci este în siguranţă. Câteva clipe mai târziu a picat inconştientă sub lovitura unui ciocan. 

Adolescenta de 17 ani a avut timp să îşi recunoască atacatorul, o colegă de şcoală, Lucy Riddington. 

Agresoarea a folosit telefonul prietenului ei pentru se da drept el şi a invitat-o pe Deanna să iasă afară. Era geloasă că prietena ei era mult prea apropiată de iubitul ei şi a simţit nevoia să îi ofere o lecţie, pentru a sta departe de el. 

Deanna a petrecut o noapte la Spitalul Addenbrooke din Cambridge, având trei răni de cap care necesitau a fi cusute și lipite. În urma incidentului Lucy a fost condamnată la închisoare. 

"Nu sunt aceeași persoană de când Lucy m-a atacat. Nu pot ieși singură în public și mă simt de parcă mă uit mereu peste umărul meu. Ar fi putut să mă ucidă" a povestit Dianne.

Ea spune că va rămâne întotdeauna cu amintirea momentului îin care prietena ei ține ciocanul în mână ca un "ucigaș în serie".

"Relația mea cu prietenul ei nu era altceva decât o prietenie", a spus Deanna. "Nu a avut loc nimic romantic. Ieşeam cu el, cu o rudă şi alt prieten. Mergeam pe afară, ne plimbam, nimic mai mult. În ceea ce mă privește, Lucy nu avea niciun motiv să fie geloasă. Și în orice caz, care era problema dacă eram prietenă cu un băiat?  A fost complet inofensiv” a mai spus Deanna. 

Poliția a descoperit patru ciocane în casa lui Riddington din Huntingdon și a găsit ADN-ul lui Deanna pe unul.

A durat însă aproape 18 luni pentru a o aduce în instanță, timp în care a rămas însărcinată și a avut o fiică, acum în vârstă de șase luni.

Potrivit Mirror, în februarie, ea a pledat vinovată la Tribunalul Cambridge Crown pentru încercarea de a-i provoca rău Deannei cu intenţie. 

Riddington, în vârstă de 19 ani, a recunoscut că "a avut o problemă" cu Deanna, după ce a văzut un videoclip pe telefonul prietenului său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Adolescentă lovită cu ciocanul în cap de o colegă de şcoală, din gelozie