Antena Meniu Search
x

Valul de aer polar aşteptat în România a produs ninsori abundente în Rusia (Video)

Specialiştii din România se aşteaptă ca, săptămâna aceasta, ţara noastră să fie traversată de un val de aer polar care a produs, deja, ninsori abundente în Rusia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 16.09.2019, 18:12

În România, va ploua abundent în următoarele zile
Nordul Rusiei a fost acoperit de zăpadă în weekend - Captură Video

Specialiştii din România se aşteaptă ca, săptămâna aceasta, ţara noastră să fie traversată de un val de aer polar care a produs, deja, ninsori abundente în Rusia.

Valul de aer polar vine dinspre Oceanul Arctic şi va afecta, începând de marţi, nordul României, iar, ulterior, şi restul ţării.

Temperaturile vor scădea semnificativ în următoarele zile, în România

La noi în ţară se vor înregistra scăderi semnificative de temperatură şi precipitaţii abundente, în special sub formă de ploaie. 

Mai mult, valul de aer polar aduce temperaturi negative şi brumă în depresiuni.

În schimb, valul de aer polar aşteptat în România a produs, în weekend, ninsori abundente în Rusia, cea mai afectată fiind zona de nord.

A nins în special în zona oraşului Udachny, localitate în care stratul de zăpadă a atins chiar şi 50 de centimetri, iar temperaturile au scăzut sub 0 grade chiar şi pe parcursul zilei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Valul de aer polar aşteptat în România a produs ninsori abundente în Rusia (Video)