Antena Meniu Search
x

Aeroport plin de turişti, lăsat în beznă timp de 5 ore, deşi avea generatoare de rezervă. O pană de curent majoră a afectat mai multe zone din Kenya

O pană de curent a dat peste cap activitățile în principalul aeroport din Kenya. Pasagerii au stat în beznă cinci ore, iar autoritățile au prezentat scuze.

de Redactia Observator

la 26.08.2023, 15:45

Aeroport plin de turişti, în beznă timp de 5 ore - Profimedia (scop ilustrativ)

Pana de curent a afectat Aeroportul Internațional Jomo Kenyatta din Nairobi deoarece unul dintre generatoarele de rezervă nu a pornit, potrivit Reuters. Incidentul a avut loc vineri seara, iar pasagerii au stat ore întregi în întuneric. Ministrul Transporturilor din Kenya a prezentat scuze publice.

Pană de curent în aeroport

„Îmi pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat la JKIA cu pana de curent", a declarat ministrul Transporturilor, Kipchumba Murkomen, pe platforma de socializare X.

Autoritățile nu au oferit detalii despre urmările incidentului, relatează Mediafax. Aeroportul care este unul dintre cele mai importante din Africa pentru turism și afaceri a fost realimentat cu energie electrică după cinci ore. Pana de curent a afectat mai multe zone ale țării. Unele localități au stat aproximativ 12 ore fără energie electrică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Aeroport plin de turişti, lăsat în beznă timp de 5 ore, deşi avea generatoare de rezervă. O pană de curent majoră a afectat mai multe zone din Kenya