Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Ai lăsat în urmă lacrimi și inimi sfâșiate". Daria, o tânără româncă de 19 ani, a murit la volanul unui Duster pe un drum din Italia

Sfârșit tragic pentru o tânără româncă, în Italia. Daria Teodora Rotaru a murit pe loc, în urma unui cumplit accident rutier, în noaptea de marți spre miercuri. Nenorocirea s-a produs pe șoseaua Nuova Bazzanese din Ponte Ronca, un oraș din provincia Bologna. Fata avea doar 19 ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.06.2023, 15:14

Accidentul s-a produs la ora 1.30, în dimineața zilei de 7 iunie. Daria Teodora Rotaru, rezidentă în Valsamoggia, se afla la volanul unei Dacia Duster când, din motive încă necunoscute, mașina ei s-a ciocnit frontal cu un Fiat Ducato, potrivit Corriere della Sera

Daria a murit pe loc

Impactul a fost fatal pentru românca de 19 ani. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de prim-ajutor, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru Daria, fiind nevoiți să declare decesul.

La bordul dubei se aflau două femei, cu vârste de 45 și 62 de ani, care au fost transportate la spital, dar viața lor nu este pusă în pericol.

Carabinierii continuă verificările în acest caz pentru a stabili cauzele și dinamica accidentului. Potrivit bolognatoday.it, cercetările au fost încredințate polițiștilor din Borgo Panigale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » "Ai lăsat în urmă lacrimi și inimi sfâșiate". Daria, o tânără româncă de 19 ani, a murit la volanul unui Duster pe un drum din Italia