Antena Meniu Search
x

Air France inaugurează o noua cabină business cu scaune complet rabatabile şi uşi glisante

Air France tocmai a lansat o nouă cabină business, cu 48 de locuri, pentru curse lungi, exclusiv la bordul aeronavei Boeing 777-300ER, dotată cu uși glisante și scaune complet rabatabile.

de Redactia Observator

la 30.01.2023, 20:48

Air France inaugurează o noua cabină business cu scaune complet rabatabile şi uşi glisante - Profimedia

Noile scaune pot fi transformate într-un pat lung, de aproape doi metri, și, de asemenea, vin cu o ușă glisantă pentru a crea „un spațiu total privat”. De asemenea, călătorii dispun de un ecran cu rezoluție 4K de 17,3 inchi, precum și căști cu reducere a zgomotului și o conexiune Bluetooth care le permite pasagerilor să-și folosească propriile căști.

Air France a lansat o nouă cabină business

În timp ce toate scaunele au acces direct la culoar, cele din centru sunt prevăzute cu un panou central care poate fi coborât atunci când se călătoreşte în pereche, astfel se creează o minicabină comună. Noua cabină va fi disponibilă pentru călătorii din clasa business care se îndreaptă spre New York, Rio de Janeiro și Dakar, Senegal în această iarnă, potrivit CNN. Va fi lansat în alte destinații pe parcursul anului, pe măsură ce mai multe avioane sunt renovate.

Primăvara trecută, Air France a dezvăluit că 12 avioane Boeing 777-300ER din flota sa, pe distanțe lungi, vor fi supuse unei renovări continue în lunile următoare. Cabina Premium Economy, de 48 de locuri a aeronavei este, de asemenea, în curs de modernizare, odată cu introducerea unui model de scaune de tip extensibil, deja disponibil pe Airbus A350, cu 96 de centimetri spațiu pentru picioare.

Air France este una dintre numeroasele companii aeriene care introduc noi cabine luxoase la clasa business. American Airlines a dezvăluit anterior planuri pentru cabine premium cu uși private și scaune întinse pe flota sa pe distanțe lungi.

Potrivit unei declarații publicate anul trecut, locurile Flagship Suite ale AA vor fi disponibile pentru toate aaeronavele Airbus A321XLR și Boeing 787-9 începând cu 2024.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Air France inaugurează o noua cabină business cu scaune complet rabatabile şi uşi glisante