Meniu LIVE
Search
x

Alec Baldwin, despre viața de părinte. Actorul de la Hollywood are cinci copii

Viaţa de actor nu este nici pe departe una uşoară. În special când ai mai mulţi copii acasă care vor să se joace cu tine după o zi obositoare la locul de muncă. Alec Baldwin ştie cel mai bine.

De Redactia Observator la 01.11.2019, 17:15
Vezi și

Viaţa de actor nu este nici pe departe una uşoară. În special când ai mai mulţi copii acasă care vor să se joace cu tine după o zi obositoare la locul de muncă. Alec Baldwin ştie cel mai bine. Actorul de la Hollywood a mărturisit că, de multe ori, se închide într-o cameră şi se joacă pe telefonul mobil, doar ca să se mai relaxeze puţin. Cu toate acestea, este nerăbdător să devină tată pentru a şasea oară.

Chiar dacă este prins mai mereu cu treabă, Alec Baldwin nu uită să se distreze. La 61 de ani, actorul de la Hollywood a dezvoltat o nouă pasiune pentru jocurile de pe telefon.

Preferatul lui este Words With Friends, o versiune modernă a jocului Scrabble. Se joacă ori de câte ori prinde ocazia. Fie că este acasă sau pe platoul de filmare.

Alec Baldwin, actor: Avem foarte mult timp liber între scene, iar atunci ne jucăm tot felul de jocuri. Suntem ca nişte maimuţe care se joacă, cât e ziua de lungă.

Actorul a fost chiar dat jos dintr-un avion în 2011 după ce a refuzat să închidă telefonul pe care se juca. Words With Friends este, însă, mai multe decât un simplu joc pentru Alec Baldwin.

Este un refugiu. Mai ales că, pe lângă meseria solicitantă de actor, Alec Baldwin este şi părinte. Are cinci copii din două mariaje, iar anul viitor va deveni tată pentru a şasea oară.

Alec Baldwin, actor: Sunt momente, nu o să mint, în care mă închid în cameră - în mijlocul zilei - pentru a mă juca "Words With Friends", doar pentru a mă relaxa. Pentru că eu şi soţia mea am făcut patru copii în patru ani şi jumătate.

Împreună cu Hilaria, Alec Baldwin are patru copii. O fetiţă de 6 ani şi trei băieţi în vârstă unu, trei şi patru ani. Actorul mai are, însă, o fiică de 24 de ani cu fosta soţie, actriţa Kim Basinger.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Alec Baldwin, despre viața de părinte. Actorul de la Hollywood are cinci copii