Antena Meniu Search
x

Video Alergător găsit inconștient, după ce a fost lovit de un val uriaș, în timpul furtunii Bella

Un tânăr din Spania s-a ales cu mai multe oase rupte după ce un val uriaș l-a lovit din plin, în timpul furtunii Bella.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 30.12.2020, 16:31

val
Momentul în care un val uriaș lovește din plin doi alergători, în Spania - captură video The Sun
  • Alergătorul a fost la un pas de moarte

Pe imaginile surprinse de un martor se poate observa cum doi alergători înfruntă furia naturii și își continuă cursa, deși valurile ce loveau țărmul erau deosebit de puternice. La un moment dat, Oinatz Arretxe, un tânăr de 28 de ani, a fost atins de un val uriaș ce l-a făcut să cadă patru metri în gol, pe treptele zidului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din fericire, colegul acestuia a reușit să-și păstreze echilibrul și a sărit imediat în ajutor, înainte ca valurile să-i ducă trupul în larg. Oinatz Arretxe s-a ales cu mai multe oase rupte la picioare, în urma căzăturii, însă a reușit să scape cu viață.

Furtuna Bella a făcut haos în vestul Europei

Furtuna Bella a creat haos în Europa. În Marea Britanie, traficul rutier şi cel feroviar au fost serios afectate din cauza ninsorilor, iar în Franţa, sute de maşini au rămas blocate pe o autostradă. În Italia, vremea rea a întârziat livrarea a 470.000 de doze de vaccin.

În centru şi sud vântul a provocat pagube însemnate. Marea a inundat restaurantele şi casele oamenilor. Pagubele sunt însemnate în tot oraşul Napoli nu doar pe faleză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Alergător găsit inconștient, după ce a fost lovit de un val uriaș, în timpul furtunii Bella