Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alerta cu bombă de pe aeroportul din Sofia a fost falsă

Alerta cu bombă de la aeroportul din Sofia s-a dovedit a fi falsă, deoarece echipele specializate nu au găsit nicio bombă la fața locului, dar toate zborurile de la Terminalul 1 au fost redirecționate marți către Terminalul 2.

de Redactia Observator

la 01.12.2015 , 22:04

 Alerta cu bombă de la aeroportul din Sofia s-a dovedit a fi falsă, deoarece echipele specializate nu au găsit nicio bombă la fața locului, dar toate zborurile de la Terminalul 1 au fost redirecționate marți către Terminalul 2, a anunțat Ministerul de Interne al Bulgariei, potrivit agenției BTA.

Niciun zbor nu a fost anulat pe durata zilei de marți pe aeroportul din capitala bulgară.

Terminalul 1 al aeroportului din Sofia a fost închis din cauza suspiciunilor că o bombă s-ar fi aflat într-o furgonetă parcată în apropiere. Mașina a fost parcată de un pasager care s-a îmbarcat într-un zbor marți dimineața la ora 5.00, a precizat poliția. La ora 16.00 o parte din bagajul care se afla în autovehicul a fost detonat într-o explozie controlată.

Articolul continuă după reclamă

Șeful Poliției de frontieră, Antonio Nikolov, a spus că pasagerul respectiv este un cetățean străin, dar nu a dat publicității identitatea acestuia.

Sursa: agerpres.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Luaţi vitamine doar după ce consultaţi un medic?
Observator » Ştiri externe » Alerta cu bombă de pe aeroportul din Sofia a fost falsă