Antena Meniu Search
x

Alertă în Statele Unite ale Americii, după ce un bărbat a deschis focul în apropiere de Casa Albă

Autorităţile din Statele Unite ale Americii au fost în alertă maximă, joi seara, după ce un bărbat a deschis focul în apropiere de Casa Albă.

de Redactia Observator

la 23.07.2021, 10:48

Incidentul s-a produs la circa un kilometru şi jumătate de Casa Albă
Incidentul s-a produs la circa un kilometru şi jumătate de Casa Albă - Profimedia
  • Pistolarul care a deschis focul în apropiere de Casa Albă nu a fost prins.

Un bărbat a deschis focul asupra terasei unui restaurant situat la circa un kilometru şi jumătate de Casa Albă. S-au tras în jur de 20 de focuri, iar două dintre persoanele aflate pe terasa respectivă au fost rănite.

Conform News.ro, atacul a fost unul premeditat, fiind vizată în mod special una dintre cele două persoane împuşcate. După ce a tras asupra celor aflaţi pe terasă, atacatorul a fugit de la faţa locului cu o maşină.

Preşedintele Statelor Unite ale Americii vrea un control al armelor de foc

Forţele de ordine au intervenit rapid la faţa locului, pentru că anchetau deja un alt incident în zonă. Chiar şi aşa, atacatorul încă nu a fost prins.

Incidentul ridică un nou semnal de alarmă în legătură cu atacurile tot mai multe din Statele Unite ale Americii. Preşedintele Joe Biden a anunţat că vrea să ia măsuri privind controlul armelor de foc, însă mulţi americani sunt împotriva acestei idei în condiţiile în care dreptul de a deţine armă de foc este garantat de Constituţia SUA, iar un control al armelor de foc este văzut drept o încălcare a unui drept constituţional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Alertă în Statele Unite ale Americii, după ce un bărbat a deschis focul în apropiere de Casa Albă