Antena Meniu Search
x

Gemenii de doar un an ai unei românce din Londra au fost atacaţi cu ciocanul chiar de tatăl lor! Unul dintre bebeluşi a murit!

E alertă la Londra după ce un bărbat, indian, ar fi încercat să îşi ucidă cu un ciocan gemenii de un an, un băieţel şi o fetiţă, pe care îi avea cu o româncă. Băieţelul a murit din cauza rănilor, la spital, fetiţa e internată în stare critică.

Vezi și

E alertă la Londra după ce un bărbat, indian, ar fi încercat să îşi ucidă cu un ciocan gemenii de un an, un băieţel şi o fetiţă, pe care îi avea cu o româncă. Băieţelul a murit din cauza rănilor, la spital, fetiţa e internată în stare critică.

S-a întâmplat aseară, într-un apartament de pe Wilberforce Road, în nordul Londrei. Bărbatul, de origine indiană, ar fi fost văzut în clădire în momentul în care a început scandalul. Vecinii au auzit ţipete, iar femeia, de origine română, spun ei, ar fi ţipat după ajutor pentru copiii ei. 

-Pe mamă o cheamă Cristina, dar nu ştiu numele de familie. Nici noi nu ştim încă toate detaliile, ce s-a întâmplat. Deja era poliţia când am ajuns eu, nu am apucat să văd toată scena, povesteşte Mihai, un român vecin cu victimele.

Mihai Manea locuieşte în aceeaşi clădire cu familia. Şi îl cunoaşte şi pe Bidhya Sagar Das, de 33 de ani. A şi lucrat cu el la acelaşi hotel, la câteva străzi distanţă. Dar indianul ar fi lipsit de la serviciu în ultimele două săptămâni.  

Pe acelaşi subiect

-Era destul de, părea o persoană normală, nu avea nicio problemă. E dat în urmărire.

"Poliţiştii încearcă să găsească un bărbat care a fost în apartament cu puţin timp înainte să fie găsiţi copiii, dar a plecat înainte să fie chemată ambulanţa. Bărbatul nu a mai fost văzut din acel moment."

Vecinii sunt cei care au anunţat şi autorităţile.

-Mă uitam la televizor. Am auzit că cineva ţipa. Ţipa încontinuu, dar nu înţelegeam ce zicea. Am deschis fereastra şi am întrebat-o: "Pot să te ajut, vrei să chem poliţia?". A răspuns: "Copiii mei!".

Iar poliţiştii i-au găsit pe gemenii de un an, un băieţel şi o fetiţă, în stare critică.

-Ştiu doar că au dus-o la spital, (n.r. pe fetiţă) nu ştiu exact ce s-a întâmplat, pentru că nici nouă nu ne spun, sunt informaţii confidenţiale.

Doar fetiţa mai trăieşte. E în stare critică. Autopsia va stabili cum a murit băieţelul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Gemenii de doar un an ai unei românce din Londra au fost atacaţi cu ciocanul chiar de tatăl lor! Unul dintre bebeluşi a murit!