Antena Meniu Search
x

ALERTĂ într-un cartier din Manchester. Martorii susţin că a avut loc o EXPLOZIE. Poliţia s-a deplasat la faţa locului

Martorii susţin că în zona Old Trafford, din oraşul Manchester a avut loc o explozie. Poliţia face verificări la faţa locului, scrie The Guardian. Între timp, autorităţile au arestat încă o persoană bănuită că ar fi implicată în atentatul de la concertul Arianei Grande.

Martorii susţin că în zona Moss Side, din oraşul Manchester a avut loc o explozie. Poliţia face verificări la faţa locului, scrie The Guardian. Între timp, autorităţile au arestat încă o persoană bănuită că ar fi implicată în atentatul de la concertul Arianei Grande.

Poliţia din Manchester a arestat un bărbat de 25 de ani din Old Trafford, suspectat de terorism, relatează Sky News. Ofiţerii percheziţionează şi o altă adresă, unde martorii vorbesc despre o explozie.

Locuitorii din zonă susţin că au auzit o explozie în zonă, în jurul orei locale 14 (16 ora României).

Ofiţeri de poliţie ajutaţi de câini se află în zonă, iar mai multe drumuri au fost închise.

Pe acelaşi subiect

Un alt martor a spus că a auzit un bărbat ţipând în timpul raidurilor, în timp ce un vecin a povestit că a văzut un bărbat ţinut la pământ de ofiţeri.

Zona unde se desfăşoară raidul se află în apropiere de frizeria unde lucra vărul lui Salman Abedi, autorul atacului de la Manchester, scrie news.ro.

Astfel, numărul persoanelor arestate a ajuns la 12.

În total, 15 adrese şi locuri au fost percheziţionate de poliţie în legătură cu atacul. Aproximativ 1.000 de oameni lucrează la investigaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » ALERTĂ într-un cartier din Manchester. Martorii susţin că a avut loc o EXPLOZIE. Poliţia s-a deplasat la faţa locului