Antena Meniu Search
x

Alex, un băieţel român de doar 2 anişori, a fost ucis lângă locul de joacă, la doi paşi de casă, în Marea Britanie

Tragedie în Dumfries, Marea Britanie, acolo unde un băiețel român a murit la doar 2 anişori, după ce a fost spulberat de o maşină, lângă locul de joacă. Nenorocirea s-a produs pe o stradă aflată în apropierea casei unde Alex locuia împreună cu părinţii şi frăţiorul mai mare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.04.2021, 11:50

Accidentul a  avut loc în urmă cu câteva zile, în Charnwood Place din Dumfries, iar acum poliţia cere ajutorul cetăţenilor, celor care au fost martori ai tragediei sau care au camere de supraveghere în zona respectivă. Oamenii sunt rugaţi să ofere orice informaţie legată de tragedia de vineri seară, pentru ca autorităţile să poată stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Din primele informaţii, scrie publicaţia The Mirror, micuţul Alex Radan a fost lovit de maşină în jurul orei 18.50. Se pare că băieţelul a fost spulberat de un autoturism Honda Civic în momentul în care a părăsit locul de joacă, îngrădit, aflat în mijlocul străzii, aproape de casa unde Alex locuia împreună cu părinţii lui, Cristina şi George, şi frăţiorul lui mai mare.

Poliția a lansat o anchetă asupra incidentului și a făcut apel pentru martori

ITV Border News

După ce a fost lovit de maşină, băieţelul de numai 2 anişori a fost dus la spital, însă a murit la scurt timp, lăsând în urma lui o familie devastată.

Pe acelaşi subiect

Alex Radan a murit la scurt timp după accident

The Mirror

De loc din Bucureşti, părinţii lui Alex s-au stabilit în Scoţia la sfârşitul anului 2015.

Flori și iepuraşi de pluș pentru Alex, la locul tragediei

Un iepuraș alb, flori şi lumânări marchează locul unde micuțul Alex și-a pierdut viața, în timp ce vecinii au mărturisit că sunt șocați și că nu le vine să creadă ce s-a întâmplat.

Flori și iepuraşi de pluș pentru Alex, la locul tragediei

Mark Anderson/Sunday Mail

Un localnic a declarat pentru Daily Record că există îngrijorări în comunitate, cu privire la locul unde se află locul de joacă:

"Este foarte trist. Băiatul se jucase în parc și, când traversa drumul, a fost lovit de mașină. Nu poate fi decât cel mai cumplit coșmar al fiecărui părinte. A fost un accident teribil. Nu numai că un băiețel și-a pierdut viața, dar și o familie și-a pierdut copilul. Acest parc situat în mijlocul drumului a fost întotdeauna o preocupare pentru rezidenți".

Poliția cere ajutorul martorilor

Poliția a lansat o anchetă asupra incidentului și a făcut apel pentru martori.

"Părinții tulburați ai lui Alex, Cristina și George și fratele său mai mare sunt devastați în urma pierderii lor tragice și au cerut să fie lăsați să plângă în pace. Încă o dată, aș dori să transmit cele mai sincere condoleanțe familiei lui Alex și gândurile noastre rămân la ei și la toți cei afectați direct de acest eveniment tragic. Ancheta cu privire la acest accident rămâne în curs de desfășurare și cerem oricui a fost în zonă și a fost martor la evenimente să se prezinte la Poliție", a declarat sergentul Bob McNay, de la unitatea de poliție rutieră, potrivit The Herald.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Alex, un băieţel român de doar 2 anişori, a fost ucis lângă locul de joacă, la doi paşi de casă, în Marea Britanie