Antena Meniu Search
x

Alice şi-a pus capăt zilelor, după ce iubitul ei a murit într-un accident de maşină: "Nu a putut suporta durerea"

Alice Robinson, în vârstă de 26 de ani a fost găsită moartă, la doar câteva ore după ce iubitul său, Jason Francis, în vârstă de 29 de ani, a fost ucis de conducătorul unei maşini care livra mâncare, în Perth, Australia.

de Redactia Observator

la 01.03.2019, 13:45

Alice şi Francis se mutaseră împreună în Australia, după ce vizitaseră mai multe ţări
Tânăra nu îşi vedea sensul în viaţă în lipsa iubirii ei - Facebook/ Alice Robinson

Alice Robinson, în vârstă de 26 de ani a fost găsită moartă, la doar câteva ore după ce iubitul său, Jason Francis, în vârstă de 29 de ani, a fost ucis de conducătorul unei maşini care livra mâncare, în Perth, Australia.

Tânăra nu a suportat durerea, nu şi-a dorit să meargă mai departe fără sufletul ei pereche, motiv pentru care a hotărât să îşi încheie socotelile cu viaţa.

Jason Francis, în vârstă de 29 de ani, a fost grav rănit, în urma unui accident rutier şi a mruit la spital, cu 2 zile înainte de Crăciun. 

Doar câteva ore au trecut de la tragica veste, când partenera sa, Alice, a fost descoperită moartă în casa în care locuiau cei doi. Cuplul britanic, iniţial din Shropshire, se mutase în Australia în urmă cu un an. Călătoriseră împreună prin toată lumea şi au decis în final să se stabilească în Perth, Australia. 

Mama lui Alice, Dawn, a declarat că tânăra a clacat în momentul în care a aflat că iubirea vieţii ei nu mai era. A fost distrusă complet şi nu mai vedea sensul vieţii fără iubitul ei. Nu mai suporta durerea.

O anchetă a fost deschisă în ambele cazuri de deces, la Shirehall, Shrewsbury, conform Mirror

Jason Francis a fost un tânăr muncitor, un fotbalist semi-profesionist , jucător de rugby şi pompier” a spus Coloneul Clare Hope. „Era pieton la momentul incidentului, a fost lovit în plin de maşina de livrări şi din păcate a murit ca rezultat al rănilor foarte grave.” 

Alice în schimb era editor la o revistă online, o tânără cu multe vise şi speranţe, îndrăgostită până peste cap de prinţul său. Şi-a pus capăt zilelor la doar câteva ore după ce a aflat cumplita veste. 

Cauza exactă a decesului nu a fost însă dezvăluită, fiind în continuare deschisă o anchetă în acest caz. 

Sute de persoane au asistat la înmormântarea celor doi şi şi-au exprimat regretul pentru pierderea imensă. Familia speră ca sufletul lor să fie împreună în ceruri, unde iubirea îi va purta veşnic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Alice şi-a pus capăt zilelor, după ce iubitul ei a murit într-un accident de maşină: "Nu a putut suporta durerea"