Antena Meniu Search
x

Video Alina şi-a împuşcat o colegă de clasă pentru băiatul de care le plăceau, apoi s-a sinucis. Detaliile atacului de la şcoala din Rusia

O adolescentă de numai 14 ani este autorul unui atac armat în oraşul rusesc Briansk. Tânăra a intrat intr o scoala şi a împuşcat mai mulţi colegi. Unul dintre ei a fost ucis, un băiat, iar alţi cinci au fost răniţi şi transportaţi la spital. 

de Redactia Observator

la 07.12.2023, 20:25

Vezi și

Alina, adolescenta de 14 ani, ar fi avut un conflict cu o colegă de clasă, Maria N, în vârstă de 13 ani, din cauza unui băiat. Adolescenta de 14 ani a venit la şcoală cu o puşcă de vânătoare luată de la tatăl ei, Dmitry, cu care a tras în colegi, ţinta principală fiind eleva de 13 ani, pe care a şi ucis-o. În celelalte victime a tras la întâmplare, totul într-un gest nebunesc de răzbunare. 

Atac armat la o şcoală din Rusia: 2 morţi, 5 răniţi

Şi băiatul din cauza căruia se certau cele două fete a fost rănit. El şi alte patru persoane sunt acum internate în spital, potrivit MASH. Până la sosirea poliţiştilor, adolescenta s-a sinucis. Anchetatorii au găsit, pe lângă puşca de vânătoare înregistrată pe numele tatălui ei şi un cuţit de vânătoare. 

Presa locală susţine că fata fusese agresată la şcoală de-a lungul timpului, iar gestul ar fi unul de răzbunare. 

Atacurile armate în masă erau rare în Rusia până în 2021, când au avut loc două astfel de incidente. Ca urmare, guvernul a decis creşterea vârstei la care pot fi cumpărate puştile de vânătoare de la 18 la 21 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Alina şi-a împuşcat o colegă de clasă pentru băiatul de care le plăceau, apoi s-a sinucis. Detaliile atacului de la şcoala din Rusia