Antena Meniu Search
x
LIVE

"Am văzut oamenii fericiți și am simțit invidie". Cum îşi justifică ucigaşul de la supermarketul din Milano atacul barbar

Andrea Tombolini, șomerul în vârstă de 46 de ani care joi a înjunghiat 5 persoane într-un mall din Assago, în apropiere de Milano, omorând una și rănind alte 4, este acuzat de omor și tentativă de omor multiplu. Le-a spus procurorilor că era invidios pentru că a văzut „oameni fericiți”.

De Redactia Observator la 28.10.2022, 15:43
"Am văzut oamenii fericiți și am simțit invidie". Cum îşi justifică ucigaşul de la mall-ul din Italia atacul barbar
- Profimedia

Tombolini are la activ o internare în secția de psihiatrie și o revenire la spital pentru că și-a provocat singur răni la față și craniu, scrie Il Messaggero, citat de Mediafax. "I-am văzut pe toți acei oameni fericiți, care se simțeau bine, și am simțit invidie", i-a spus Andrea Tombolini procurorului din Milano Paolo Storari, care l-a arestat sub acuzația de omor și tentativă de omor multiplu. Procuratura din Milano a sugerat magazinului să retragă cuțitele aflate la vânzare de pe rafturile tuturor supermarketurilor sale din Italia.

Un angajat al centrului comercial a murit la spital

Agresorul a fost oprit și dezarmat de către fostul fotbalist al echipei Inter, Massimo Tarantino. „Țipa, pur și simplu țipa”, povestește fostul jucător, acum director sportiv, în fața camerelor: „Eu un erou? Nu am făcut nimic...". La rândul său, fotbalistul echipei Monza Pablo Mari este operat vineri după ce a fost înjunghiat și el în supermarket.

Mai mulți martori au declarat pentru agenția ANSA că scena era parcă desprinsă dintr-un film american. "Eram în bar și am crezut că este vorba de o tâlhărie pentru că am văzut niște băieți și o doamnă alergând, apoi am văzut tot mai mulți oameni cu fețe șocate și ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva grav", a spus o fată.

Un angajat al centrului comercial, înjunghiat, a murit în timp ce era dus transportului la spital. Carrefour Italia și-a exprimat condoleanțele față de angajații și clienții implicați în atac, precum și față de familiile acestora, și a informat că a activat un serviciu de sprijin psihologic pentru toți cei implicați.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » "Am văzut oamenii fericiți și am simțit invidie". Cum îşi justifică ucigaşul de la supermarketul din Milano atacul barbar