Antena Meniu Search
x

"Am văzut oamenii fericiți și am simțit invidie". Cum îşi justifică ucigaşul de la supermarketul din Milano atacul barbar

Andrea Tombolini, șomerul în vârstă de 46 de ani care joi a înjunghiat 5 persoane într-un mall din Assago, în apropiere de Milano, omorând una și rănind alte 4, este acuzat de omor și tentativă de omor multiplu. Le-a spus procurorilor că era invidios pentru că a văzut „oameni fericiți”.

de Redactia Observator

la 28.10.2022, 15:43

"Am văzut oamenii fericiți și am simțit invidie". Cum îşi justifică ucigaşul de la mall-ul din Italia atacul barbar
- Profimedia

Tombolini are la activ o internare în secția de psihiatrie și o revenire la spital pentru că și-a provocat singur răni la față și craniu, scrie Il Messaggero, citat de Mediafax. "I-am văzut pe toți acei oameni fericiți, care se simțeau bine, și am simțit invidie", i-a spus Andrea Tombolini procurorului din Milano Paolo Storari, care l-a arestat sub acuzația de omor și tentativă de omor multiplu. Procuratura din Milano a sugerat magazinului să retragă cuțitele aflate la vânzare de pe rafturile tuturor supermarketurilor sale din Italia.

Un angajat al centrului comercial a murit la spital

Agresorul a fost oprit și dezarmat de către fostul fotbalist al echipei Inter, Massimo Tarantino. „Țipa, pur și simplu țipa”, povestește fostul jucător, acum director sportiv, în fața camerelor: „Eu un erou? Nu am făcut nimic...". La rândul său, fotbalistul echipei Monza Pablo Mari este operat vineri după ce a fost înjunghiat și el în supermarket.

Mai mulți martori au declarat pentru agenția ANSA că scena era parcă desprinsă dintr-un film american. "Eram în bar și am crezut că este vorba de o tâlhărie pentru că am văzut niște băieți și o doamnă alergând, apoi am văzut tot mai mulți oameni cu fețe șocate și ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva grav", a spus o fată.

Un angajat al centrului comercial, înjunghiat, a murit în timp ce era dus transportului la spital. Carrefour Italia și-a exprimat condoleanțele față de angajații și clienții implicați în atac, precum și față de familiile acestora, și a informat că a activat un serviciu de sprijin psihologic pentru toți cei implicați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » "Am văzut oamenii fericiți și am simțit invidie". Cum îşi justifică ucigaşul de la supermarketul din Milano atacul barbar