Antena Meniu Search
x

Un american și-a cumpărat o insulă de 8 mil. $, apoi a furat șase becuri și o lenjerie de pat, ca să se mute pe ea

Afaceristul american Andrew Lippi s-a făcut de râs. A ajuns în arest pentru că a furat bunuri de 300 de dolari la doar o săptămână după ce îşi cumpărase o insulă cu 8 milioane de dolari.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 10.04.2019, 22:43

Un american a cumpărat o insulă de 8 milioane de dolari, apoi a furat șase becuri și o lenjerie de pat, ca să se mute pe ea. Andrew Lippi, 59 de ani, din New Haven, Statele Unite ale Americii, a dat milioane bune pe insula Thompson, din Florida, anunţând că familia lui se va muta acolo.

Însă la doar o săptămână după ce a făcut afacere, Lippi nu numai că nu s-a mutat pe insulă, dar chiar a ajuns după gratii.

A fost acuzat de reprezentanţii unui supermarket că a furat bunuri în valoare de 300 de dolari. Conform Miami Herald, era vorba despre două aparate de făcut cafea, şase becuri şi o lenjerie de pat.

A returnat cutiile cu produse vechi, folosite

Pe acelaşi subiect

Iniţial, afaceristul a plătit pentru bunurile respective. Dar, ulterior, le-a dus din nou la supermarket şi a cerut banii înapoi. Marea a fost minunea angajaţilor când au verificat cutiile.

Becurile noi-nouţe fuseseră înlocuite cu unele deja folosite, unul dintre aparatele de făcut cafea fusese înlocuit cu o minge de baschet dezumflată, iar în locul lenjeriei de pat era doar o faţă de pernă folosită.

Lippi a fost eliberat după o noapte petrecută în închisoare, dar urmează să fie judecat. Afaceristul neagă acuzaţiile şi precizează că a fost vorba doar de o "neînţelegere economică", însă nu a vrut să intre în detalii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un american și-a cumpărat o insulă de 8 mil. $, apoi a furat șase becuri și o lenjerie de pat, ca să se mute pe ea