Antena Meniu Search
x

Un bărbat a trecut de casele de marcat cu o drujbă în pantaloni şi nu a observat nimeni (Video)

Autorităţile din Fresno, California, Statele Unite ale Americii, sunt în căutarea unui bărbat acuzat că a comis un furt mai altfel. Individul a fost surprins de camerele de filmat când îşi înfigea o drujbă în pantaloni.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 05.04.2019, 19:03

Bărbatul a fost dat în urmărire pentru furt
Hoţul şi-a băgat o drujbă în pantaloni - The Fresno Bee

Autorităţile din Fresno, California sunt în căutarea unui bărbat care a comis un furt mai bizar. Individul a fost surprins de camerele de filmat când îşi îndesa o drujbă în pantaloni.

Totul a început în urmă cu două zile când Jeff Bennett, patronul RG Equipment, s-a prezentat la poliţie cu înregistrarea video.

A trecut de casele de marcat cu drujba în pantaloni şi nu l-a văzut nimeni

Oamenii legii au rămas uimiţi de ce au văzut pe înregistrare. Unul dintre clienţii magazinului a pus ochii pe o drujbă, pe care a băgat-o în pantaloni, acoperind motorul cu haina.

Conform The Fresno Bee, bărbatul a părăsit magazinul fără să plătească şi a dispărut la bordul unui taxi.

Poliţiştii l-au dat în urmărire pe hoţ şi aşteaptă informaţii care să ducă la prinderea lui.

Deocamdată, s-a prezentat doar un alt bărbat care s-a plâns că este hărţuit pe site-urile de socializare cum că el ar fi hoţul din imagini.

Proprietarul magazinului susţine că adevăratul hoţ ar fi avut cel puţin un colaborator care a filat magazinul cu aproximativ o săptămână înainte de comiterea furtului.

Toţi cei implicaţi în poveste au avut puterea să-l laude pe hoţ pentru curajul de a-şi introduce o lamă tăioasă atât de aproape de zona intimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a trecut de casele de marcat cu o drujbă în pantaloni şi nu a observat nimeni (Video)