Antena Meniu Search
x

Video Americanul pe tocuri, fenomen pe Instagram

La 61 de ani, un american stabilit în Germania uimește internetul. Merge în fiecare zi a serviciu îmbrăcat în fuste mulate şi tocuri înalte. În ciuda a ceea ce crede lumea, acesta spune că nu este homosexual. Din contră. Are o căsnicie fericită cu mama celor trei copii ai lui. Stilul său vestimentar este mai degrabă un manifest. Bărbatul vrea să îi încurajeze pe oameni să lase de o parte stereotipurile de gen şi să se îmbrace aşa cum îşi doresc.

de Redactia Observator

la 10.11.2020, 17:24

Vezi și
  • Mark Bryan poate tocuri și fuste de mai multe decenii
  • Este ajutat chiar de soție în alegerea ținutelor
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observator 19

Pantofi cu toc înalt şi fuste mulate până la genunchi. Sunt hainele pe care Mark Bryan le îmbracă zi de zi atunci când iese din casă, fie că merge la serviciu sau la cumpărături. Născut în Statele Unite, dar stabilit în Germania, americanul a devenit un adevărat fenoment pe Instagram.

Mark Bryan, bărbatul pe tocuri: Port tocuri de mult timp. De aproximativ 40 de ani.

În tot acest timp, a reuşit să adune peste 50 de perechi de pantofi stiletto, dar şi cizme înalte şi sandale cu toc. Americanul reuşeşte cu brio să le facă invidioase pe femeile care-l urmăresc.

Mark Bryan, bărbatul pe tocuri: Fiica mea mereu când mă vede îmi face o poză pe care o pune pe Instagram. Îmi spune: "Tată, vreau să îmi împrumuţi pantofii tăi!"

Americanul nu îşi pregăteşte însă de unul singur ţinutele. Este ajutat chiar de soţia lui.

Mark Bryan, bărbatul pe tocuri: Scopul meu este să promovez hainele fără gen şi să arăt că acestea nu ar trebui să reflecte o anumită orientare sexuală.

Deşi mulţi îi pun la îndoială orientarea sexuală, Mark are o căsnicie fericită şi este tatăl a trei copii. De meserie inginer, acesta are 240.000 de urmăritori pe Instagram. Printre ei se numără şi Rihanna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Americanul pe tocuri, fenomen pe Instagram