Antena Meniu Search
x

Poveste emoţionantă! Amintiri furate și regăsite

Un american a regăsit, cu emoţie, amintiri pe care le credea pierdute pentru totdeauna de la soţia sa, răpusă de o boală necruţătoare la scurtă vreme după nuntă

Vezi și

Un american a regăsit, cu emoţie, amintiri pe care le credea pierdute pentru totdeauna de la soţia sa, răpusă de o boală necruţătoare la scurtă vreme după nuntă

Acum un an, locuinţa lui Dave Lacey a fost jefuită. Aparent, obiectele furate nu erau prea valoroase, dar unul era, totuşi, nepreţuit: o cameră foto cu ultimele poze făcute de soţia lui Dave, Erica, răpusă de o formă rară de limfom.

Copleşit de durere, bărbatul nu apucase să copieze imaginile, iar când le-a crezut pierdute pentru totdeauna nici nu a mai reclamat furtul la poliţie. Şi totuşi, hoţul a fost prins, iar pozele din aparat le-au atras atenţia chiar şi detectivilor trecuţi prin multe.

Dar camera nu era însoţită de nume sau vreo altă indicaţie asupra posesorului. Atunci s-a produs un adevărat miracol: unul din detectivi a recunoscut, pe o poză, un banal zid pe lângă care se întâmplase să treacă. Zidul era chiar cel de la casa lui Dave Lacey. În scurtă vreme, omul putea, din nou, privi la imaginile pe care crezuse că nu avea să le mai vadă niciodată.

Acum, prin ultimele sale poze, Erica este din nou alături de soţul său. Iar detectivii se bucură că şi-au făcut datoria şi chiar puţin mai mult de atât.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Poveste emoţionantă! Amintiri furate și regăsite