Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ancheta tragediei din Ucraina bate pasul pe loc

Preşedintele rus Vladimir Putin a ieşit la rampă după ce a fost arătat cu degetul în urma tragediei aviatice din Ucraina

de Redactia Observator

la 21.07.2014 , 13:57

Preşedintele rus Vladimir Putin a ieşit la rampă după ce a fost arătat cu degetul în urma tragediei aviatice din Ucraina

Autorităţile de la Kiev pun piedici anchetei de la locul prăbuşirii aeronavei Boeing 777, susţine Vladimir Putin care a îndemnat ca experţilor internaţionali, care vor face ancheta la faţa locului, să le fie garantată securitatea.

De cealalată parte, separatiştii proruşi susţin că au acordat tot sprijinul echipei OSCE sosite în estul Ucrainei. "E ciudat că experţii nu pot pleca din Kiev. Aşa că le transmit tuturor că noi aşteptăm sosirea experţilor", a declarat Alexander Borodai, premierul aşa-numitei Republici Populare Doneţk.

Vezi și

Mai mulţi lideri occidentali s-au declarat şocaţi de modul în care se desfăşoară operaţiunile de recuperare a cadavrelor. "Avem relatări despre separatişti beţi care încarcă rămăşiţe omeneşti în camioane, într-o manieră lipsită de respect, şi le mută de la locul prăbuşirii", a spus John Kerry.

Separatiştii proruşi au anunţat că 247 de cadavre au fost urcate într-un tren frigorific care ar rămâne pe loc până la sosirea experţilor internaţionali. Pe lângă cadavre, au început şi ridicarea fragmentelor mai mari din epava avionului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Ancheta tragediei din Ucraina bate pasul pe loc