Antena Meniu Search
x

Andrei a fost găsit mort în Anglia, părinţii sunt îngenunchiaţi de durere. "Vă rog din suflet să ne ajutaţi!"

O familie din Dâmboviţa trece prin momente cumplite după ce fiul lor de doar 23 de ani a murit fulgerător în Anglia. Andrei Popescu a fost găsit fără suflare în casă în 26 mai, însă părinii nu au bani ca să-l aducă acasă pe băiat, la Răzvad.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.06.2019, 09:48

Andrei Popescu a murit în Anglia
Andrei a fost găsit mort în Anglia, părinţii sunt îngenunchiaţi de durere. "Vă rog din suflet să ne ajutaţi!" - Facebook

O familie din Dâmboviţa trece prin momente cumplite după ce fiul lor de doar 23 de ani a murit fulgerător în Anglia. Andrei Popescu a fost găsit fără suflare în casă în 26 mai, însă părinii nu au bani ca să-l aducă acasă pe băiat, la Răzvad.

Părinţii lui Andrei sunt îngenunchiaţi de durere. Nu înţeleg ce s-a întâmplat cu fiul lor şi, pe lângă suferinţa pierderii propriului copil, nu au suficienţi bani pentru a-l aduce pe tânăr acasă, ca să-l înmormânteze creştineşte.

Familia şi prietenii fac un apel disperat şi cer ajutorul oamenilor inimoşi pentru ca trupul neînsufleţit al lui Andrei Popescu să fie repatriat.

S-a mobilizat chiar şi primarul din Răzvad, care îi roagă pe localnici să ajute familia lui Andrei pentru a strânge suna necesară. 

"Cu mare tristete, am aflat astazi aceasta veste!

Un tanar razvadean de-al nostru, Andrei Popescu a plecat prea repede dintre noi! Acest lucru s-a intamplat in Anglia, iar pentru a fi adus acasa este nevoie de o suma considerabila de bani!

Transmit sincere condoleante familiei, si vreau sa va rog pe toti sa le fim alaturi si sa-i ajutam sa stranga suma necesara!!!", a scris Emanuel Spătaru pe Facebook.

Mobilizare pentru repatrierea tânărului din Răzvad

Vărul băiatului, Gabriel Valentin Popescu, face de asemenea un apel pe reţeaua de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"VA ROG DIN SUFLET SA NE AJUTATI PENTRU REPATRIEREA VARULUI MEU ANDREI POPESCU .

DEMERSURILE DUREAZA INTRE 3 SI 4 SĂPTĂMÂNI SI COSTA INTRE 5000-7000 DE LIRE, O SUMA PE CARE FAMILIA POPESCU NU DISPUNE. 

VA MULȚUMIM.

LEI: RO55RNCB0128163694420003

GBP: RO98RNCB0128163694420005

pentru GBP- SWIFT:RNCB RO BU (POPESCU GEORGIAN)

Adresa deținătorului de cont ( Recipient bank adress ): Judet Dâmbovița, Comuna Razvad , strada principala nr. 271", a scris vărul lui Andrei pe Facebook.

De asemenea, cei care vor să ajute pot contacta Primăria Răzvad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Andrei a fost găsit mort în Anglia, părinţii sunt îngenunchiaţi de durere. "Vă rog din suflet să ne ajutaţi!"