Antena Meniu Search
x

CLINICA MORŢII: asistentă româncă, arestată pentru moartea unei femei, după o liposucţie cu efecte dezastruoase

O asistentă româncă a ajuns după gratii în Argentina, în cazul unei femei care a murit după o operaţie estetică. Românca lucra la o clinică ilegală, pentru un medic care şi-a făcut singur operaţie de lărgire a penisului şi s-a infectat şi el.

O asistentă româncă a ajuns după gratii în Argentina, în cazul unei femei care a murit după o operaţie estetică. Românca lucra la o clinică ilegală, pentru un medic care şi-a făcut SINGUR operaţie de lărgire a penisului şi s-a infectat.

Cazul uluitor face mare vâlvă în Argentina. O româncă de 39 de ani, asistenta unui chirurg estetician, a fost arestată, în urma morţii unei paciente. Laura Duţă şi doctorul Carlos Gustavo Azuza lucrau la o clinică ilegală din Buenos Aires. Iar victima a apelat la serviciile celor doi, pentru liposucţie, dar şi pentru implant de silicon, pentru a-şi rotunji fesele, spun ziarele locale.

Însă lucrurile au scăpat de sub control. Operaţia, la care ar fi participat şi românca, a avut efecte dezastruoase, iar pacienta a murit în urma unei puternice infecţii. Alertaţi, poliţiştii au au făcut descoperiri incredibile. Medicul Carlos Azuza şi asistenta lucrau la o clinică fără autorizaţie, iar unele materiale folosite în operaţiile estetice erau contrafăcute.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au sigilat şi confiscat toate produsele şi echipamentele găsite în clinica morţii.

Ba mai mult, anchetatorii l-au găsit pe doctor într-o stare foarte gravă. Potrivit presei argentiniene, el şi-a făcut singur o operaţie de lărgire a penisului şi s-a infectat. Carlos Azuza avea deja reputaţia unui medic măcelar. În 2013 a fost anchetat pentru moartea unui alt pacient.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » CLINICA MORŢII: asistentă româncă, arestată pentru moartea unei femei, după o liposucţie cu efecte dezastruoase