Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Angela Merkel, moment stânjenitor la Berlin. Cancelarul german a fost la un pas să cadă pe scenă (Video)

Angela Merkel a fost protagonista unui moment stânjenitor, miercuri, în timpul unui eveniment despre afaceri. Cancelarul german în vârstă de 65 de ani s-a împiedicat şi a fost cât pe ce să cadă pe scenă.

de Veronica Micu

la 29.11.2019 , 08:17

Cancelarul german în vârstă de 65 de ani s-a împiedicat şi a fost cât pe ce să cadă pe scenă Angela Merkel, moment stânjenitor la Berlin. Cancelarul german a fost la un pas să cadă pe scenă - captura video YouTube

Angela Merkel a fost protagonista unui moment stânjenitor, miercuri, în timpul unui eveniment despre afaceri. Cancelarul german în vârstă de 65 de ani s-a împiedicat şi a fost cât pe ce să cadă pe scenă.

"Nu am văzut treptele. Data viitoare, le voi folosi", a glumit imediat cancelarul, încercând să iasă din încurcătură.

Angela Merkel a vorbit în cadrul unui eveniment organizat la Berlin, de Asociația Camerelor de Industrie și Comerț din Germania, potrivit dw.com.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timpul verii, starea de sănătate a liderului german a început să îngrijoreze după ce a suferit trei episoade de tremurat necontrolat, în apariţii publice.

Acesta este al patrulea mandat consecutiv de cancelar al lui Merkel, primul începând în 2005. Ea a informat că se va retrage din politică la finalul actualului mandat, în 2021.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Angela Merkel, moment stânjenitor la Berlin. Cancelarul german a fost la un pas să cadă pe scenă (Video)