Antena Meniu Search
x

Video Anica, o tânără româncă din Italia, a fost găsită moartă într-un râu. Avea doar 31 de ani și era dispărută de trei zile

Sfârșit cumplit pentru o tânără româncă din Italia, mamă a patru copii. Anica Panifile a fost găsită moartă duminică dimineață, după ce fusese dată dispărută cu trei zile în urmă. Potrivit jurnliștilor Corriere della Sera, un pescar a fost cel care a dat alarma, după ce a văzut trupul fără viață al femeii ieșind din apele râului Piave, la Spresiano, în zona Treviso. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.05.2023, 18:00

Vezi și

Duminică dimineață, în jurul orei 11.00, pe Via Barcador, un pescar a observat un cadavru plutind în apele râului Piave și a dat alarma. Imediat, la fața locului au intervenit pompierii și carabinierii și, în decurs de câteva minute, au procedat la recuperarea trupului neînsuflețit.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că este vorba despre Anica Panfile, o româncă în vârstă de 31 de ani, care fusese dată dispărută vineri, 19 mai. Partenerul ei anunțase poliția după ce femeia a ieșit de la serviciu, însă nu a ajuns niciodată acasă.

În ultimele zile, prietenii răspândiseră un apel prin intermediul rețelelor de socializare pentru ca oricine are informații despre româncă să poată ajuta la găsirea ei.

Cauza morții este un mister

Anchetatorii continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat cu românca. Procurorul adjunct Valeria Peruzzo ar putea decide dispunerea unei autopsii pentru a stabili cauzele exacte ale morții. Conform primelor constatări, trupul fără viață al femeii prezenta răni, a căror origine deocamdată nu este cunoscută. O poveste încă învăluită în mister și în jurul căreia mai sunt multe lucruri de clarificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Anica, o tânără româncă din Italia, a fost găsită moartă într-un râu. Avea doar 31 de ani și era dispărută de trei zile