Antena Meniu Search
x

Anne Heche a murit în urma accidentului de maşină. Actriţa se afla în comă de vinerea trecută

Tragedie la Hollywood. Celebra actriţă Anne Heche a murit în urma gravului accident petrecut weekendul trecut.

de Redactia Observator

la 12.08.2022, 21:35

Anne Heche a murit în urma accidentului de maşină. Actriţa se afla în comă de vinerea trecută
Anne Heche a murit în urma accidentului de maşină. Actriţa se afla în comă de vinerea trecută - Profi Media

Vestea a fost confirmată de prietena ei Nancy Davis, care a scris pe Instagram: „Raiul are un nou înger. Prietena mea iubitoare, amabilă, distractivă, drăguță și frumoasă Anne a mers în rai. O să îmi fie teribil de dor de ea și voi prețui toate amintirile frumoase pe care le avem împreună. Inima mea e frântă."

Heche a intrat cu mașina într-o casă din zona din Los Angeles. În urma impactului puternic, maşina a luat foc şi actriţa a fost scoasă cu greu de o echipă de descarcerare, relatează The Guardian.

Un martor, una dintre ultimele persoane care au vorbit cu ea, spune că vedeta era confuză

Martor: ''Am descoperit că este Anne Heche și ea M-a întrebat dacă poate cumpăra o perucă roșcată, care era sus, și am zis, desigur. Am dat-o jos, i-am spus că nu este tunsă sau stilizată, iar ea a spus că nu o interesează, că o vrea oricum. Deci, i-am dat peruca jos și i-am mai spus că este puțin prăfuită, iar ea spus: Stai liniștit, doar vinde-mi și niște șampon și balsam.”

Pe acelaşi subiect

Poliţia din Los Angeles încă investighează dacă se afla sub influenţa drogurilor în momentul accidentului, după ce în sângele actriţei au fost găsite narcotice. Acestea ar fi putut proveni din medicamentele care i s-au administrat în spital.

În vârstă de 53 de ani, actrița Anne Heche a devenit cunoscută o dată cu serialul "Another World", pentru care a primit și un premiu Emmy. A jucat în filme precum "Donnie Brasco", alături de Al Pacino, sau "Șase zile, șapte nopți". A intrat în lumina reflectoarelor și pentru relația de trei ani și jumătate cu Ellen DeGeneres la sfârșitul anilor 90.

Actriţa Anne Heche nu a avut o copilărie ușoară

Singură a povestit că a fost abuzată sexual în copilărie de propriul tată. Spunea că îşi crease o lume imaginară ca să scape de traumele din copilărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Anne Heche a murit în urma accidentului de maşină. Actriţa se afla în comă de vinerea trecută