Antena Meniu Search
x

Familia lui Anne Heche, rezervată cu privire la şansele de supravieţuire după accident. Maşina în care se afla actriţa s-a făcut scrum în urma impactului cu o casă

Familia lui Anne Heche spune că actriţa ''are slabe şanse de supravieţuire'' după gravul accident auto în care a fost implicată şi se află în continuare în comă, informează DPA şi PA Media, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 12.08.2022, 11:16

Actriţa americană în vârstă de 53 de ani a suferit ''o leziune cerebrală anoxică severă'' şi se află în continuare în comă în stare critică în spital după accidentul care a avut loc vinerea trecută în cartierul Mar Vista din Los Angeles.

Comunicatul familiei vine la scurt timp după ce departamentul de poliţie din Los Angeles (LAPD) a confirmat pentru agenţia de ştiri PA că este în curs o anchetă pentru accident în trafic produs sub influenţa substanţelor interzise.

Un purtător de cuvânt al LAPD a spus că testele de sânge preliminare au evidenţiat prezenţa drogurilor în organismul actriţei, adăugând că sunt necesare teste suplimentare pentru a exclude substanţele administrate în timpul spitalizării.

Câteva ore mai târziu, un comunicat remis PA în numele familiei actriţei informa că Heche este momentan ţinută în viaţă cu ajutorul aparatelor.

Pe acelaşi subiect

''Dorim să le mulţumim tuturor pentru urări şi rugăciuni pentru însănătoşirea lui Anne şi să mulţumim personalului dedicat şi asistentelor extraordinare care au avut grijă de Anne la Grossman Burn Center de la spitalul West Hills'', se mai precizează în comunicat.

Actriţa este în stare critică

''Din păcate, în urma accidentului, Anne Heche a suferit o leziune cerebrală anoxică severă şi este în continuare în comă, în stare critică. Are slabe şanse de supravieţuire''.

''Ş-a exprimat de mult timp opţiunea de a-şi dona organele şi este ţinută în viaţă cu ajutorul aparatelor pentru a determina dacă organele sale sunt viabile''.

''Anne avea un suflet mare şi impresiona pe toată lumea prin spriritul său generos'', se mai spune în comunicat.

''În plus faţă de talentul său extraordinar, credea că bunătatea şi bucuria sunt scopul vieţii ei - în special în ceea ce priveşte acceptarea că iubirea nu are bariere. Va rămâne în amintirea noastră pentru sinceritatea sa curajoasă, iar lumina ei ne va lipsi'', se mai spune în comunicat.

Anne, vizată de ancheta poliţiştilor

Heche a fost partenera vedetei de televiziune Ellen DeGeneres - cele două au început o relaţie în 1997 şi s-au despărţit în 2000. Este cunoscută pentru roluri în pelicule cum ar fi ''Donnie Brasco'', ''Cedar Rapids'' şi un remake al peliculei ''Psycho'' din 1998.

Actriţa americană Anne Heche este vizată şi de o anchetă a poliţiei pentru că a condus în stare de ebrietate, potrivit informaţiilor publicate de presa străină. Ea este este suspectată că ar fi condus sub influenţa drogurilor şi/sau a alcoolului, scrie news.ro. Martorii au văzut-o conducând imprevizibil şi impruden, lovind o maşină şi un garaj înainte de accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Familia lui Anne Heche, rezervată cu privire la şansele de supravieţuire după accident. Maşina în care se afla actriţa s-a făcut scrum în urma impactului cu o casă