Antena Meniu Search
x

Anonymous a făcut încă o "victimă". Site-ul FSB-ului, serviciul secret al Rusiei, închis de hackeri: "Tango down"

Grupul de hackeri Anonymous susţine că a efectuat un nou atac asupra instituţiilor importante din Rusia, unul dintre site-urile vizate fiind chiar cel al FSB-ului, serviciul secret rus.

de Redactia Observator

la 15.03.2022, 18:40

Anonymous a făcut încă o "victimă". Site-ul FSB-ului, serviciul secret al Rusiei, închis de hackeri: "Tango down"
- Profimedia

Anunţul făcut de cei de la Anonymous s-a încheiat cu un mesaj pentru preşedintele Rusiei: "Du-te dracului, Putin!". Săptămâna trecută, Anonymous a lansat un atac cibernetic asupra Rusiei în urma căruia hackerii au sustras 340.000 de documente secrete, documente pe care le-au făcut şi publice. Una dintre agenţiile vizate atunci a fost Roskomnadzor, CNA-ul rusesc.

Anonymous şi-a făcut publică noua reuşită, închiderea site-ului FSB-ului, printr-un anunţ postat pe Twitter. Hackerii au publicat şi screenshot-uri prin care să demonstreze că "victoria" este reală, alături de mesajul "Tango down". Acesta este un indicativ militar folosit în teatrele de operaţiuni pentru a indica faptul că adversarul a fost învins pe câmpul pe luptă. Pe lângă site-ul FSB-ului, Anonymous a închis şi site-urile Centrului de Analiză al Guvernului Federaţiei Ruse, site-ul Ministerului Sportului, precum şi site-ul moscow.ru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Anonymous a făcut încă o "victimă". Site-ul FSB-ului, serviciul secret al Rusiei, închis de hackeri: "Tango down"