Antena Meniu Search
x

Anonymous anunță trădare în rândul spionilor ruși. Cine l-a avertizat pe Zelenski că s-ar putea să fie asasinat

Serviciul Federal de Securitate (FSB) din Rusia a divulgat informaţii care au alertat Ucraina cu privire la un complot de asasinat împotriva preşedintelui Volodimir Zelenski, susține grupul de hackeri Anonymous.

de Redactia Observator

la 03.03.2022, 15:49

hacker Anonymous - ilustrație
Anonymous anunță trădare în rândul spionilor ruși. Cine l-a avertizat pe Zelenski că s-ar putea să fie asasinat - Shutterstock

"Informaţiile scurse de FSB rus au alertat Ucraina despre un complot de asasinat împotriva preşedintelui @ZelenskyyUa. Acum, ne putem aştepta la o luptă internă pentru putere la Kremlin pentru a răsturna regimul Putin. Între timp, să continuăm cu atacurile", anunţă Anonymous pe Twitter.

Anonymous a revendicat, de asemenea, un al doilea atac la site-ul Agenţiei Spaţiale Ruse.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Grupul de hackeri Anonymous revendică atacuri vizând presa rusă

Pe acelaşi subiect

Grupul de hackeri "Anonymous" a revendicat în cursul zilei de luni un atac cibernetic care a paralizat site-uri ale mai multor insttuţii media ruseşti, inclusiv ale unor agenţii de presă de stat, o prelungire a unor atacuri informatice care au vizat în ultimele zile numeroase site-uri oficiale ruse, a relatat AFP, care a subliniat că orice hacker se poate revendica "Anonymous".

Timp de câteva minute, site-urile agenţiilor ruse de presă de stat Tass şi RIA Novosti, ziarelor Kommersant, Izvestia (pro-Kremlin) şi revistei Forbes Russia au afişat un mesaj care soma "să se oprească" invazia Ucrainei de către Rusia.

"În câţiva an vom trăi ca în Coreea de Nord. De ce avem nevoie de asta? Ca să ajungă Putin în cărţile de istorie? Nu este războiul nostru, opriţi-l", se arăta în acest mesaj. "Acest mesaj va fi şters, iar unii dintre noi vom fi concediaţi, chiar încarceraţi. Însă nu mai putem", au transmis cei de la Anonymous.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Anonymous anunță trădare în rândul spionilor ruși. Cine l-a avertizat pe Zelenski că s-ar putea să fie asasinat