Antena Meniu Search
x

90 de spectatori, răniţi la un spectacol de teatru!

Un spectacol de teatru din Londra a avut un final pe cât de neprevăzut, pe atât de dramatic.

Vezi și

Aproape 90 de spectatori au fost răniţi după ce o parte din plafon s-a prăbuşit peste sala plină până la ultimul loc. Serviciile de urgenţă au intervenit imediat şi doar şapte răniţi, în stare mai gravă, au fost internaţi în spital.

Peste 700 de spectatori urmăreau, în sala teatrului Apollo, o piesă foarte populară: "Curioasa întâmplare a unui câine în timpul nopţii". Reprezentaţia era în plină desfăşurare când, pe neaşteptate, drama s-a mutat de pe scenă în sală.

Zeci de spectatori au fost răniţi iar câţiva au rămas prinşi sub dărâmături. Cei rămaşi nevătămaţi au evacuat sala păstrându-şi calmul specific englezesc.

Strada principală din cartierul teatrelor londoneze a fost blocată pentru a uşura operaţiunile de salvare. Doar şapte oameni au răni mai grave care, însă, nu le pun viaţa în pericol. Ceilalţi răniţi au plecat acasă pe picioare, în timp ce începea ancheta asupra cauzelor accidentului.

Teatrul Apollo a fost inaugurat în 1901. Structura clădirii nu pare să fi fost afectată. Anchetatorii nu au indicii că prăbuşirea ar fi urmarea unui act terorist sau al ploilor abundente din ultimele zile, dar nu exclud nicio ipoteză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » 90 de spectatori, răniţi la un spectacol de teatru!