Antena Meniu Search
x

Video "Aproape am ars de viu". Un restaurant din Londra s-a aprins ca o torţă. Doi răniţi şi 300 de oameni evacuaţi

S-a dezlănţuit Iadul într-un restaurant la Londra. 300 de oameni au crezut că trăiesc ultimele secunde din viaţa lor după ce un incendiu puternic a izbucnit de la decoraţiunile de Crăciun. Din fericire, oamenii au fost evacuaţi la timp şi doar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului. Imaginile amintesc de tragedia de la Colectiv. 

de Redactia Observator

la 17.12.2022, 19:58

Vezi și

Au ieşit la restaurant şi s-au trezit în flăcările iadului. În câteva secunde, unul dintre cele mai cunoscute restaurante latino-americane din Londra, frecventat de celebrităţile unui show de televiziune, s-a aprins ca o torţă. O scânteie de la un cocktail a aprins focul la decoraţiunile de Crăciun. Înăuntru erau 300 de persoane. Oamenii speriaţi au alergat disperaţi prin foc, căutând ieşirea.

Imaginile de la Londra sunt aproape la indigo cu cele de la Colectiv

"Aproape am fost ars de viu", aşa suna unul dintre mesajele postate după de unul dintre cei care au fost în restaurant. Incendiul a fost stins înainte ca pompierii să ajungă la restaurantul aflat la subsolul clădirii. Unul dintre angajaţi s-a ocupat de evacuarea tuturor clienţilor. Din fericire, nimeni nu a suferit răni grave. Doar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului. 

Imaginile de la Londra sunt aproape la indigo cu cele de la Colectiv. Era tot într-o vineri seară, în octombrie 2015, când un incendiu a pornit într-un club din hala fostei fabrici Pionerul. Focul a fost provocat de artificiile de la concertul din interios. Înăuntru erau peste 400 sute de persoane. 64 de persoane au murit în cea mai mare tragedie de după 1989

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » "Aproape am ars de viu". Un restaurant din Londra s-a aprins ca o torţă. Doi răniţi şi 300 de oameni evacuaţi