Antena Meniu Search
x

Video "Arătaţi-l pe acest prost!" Reacţia colegilor după ce un român i-a pus mâna pe fund unei reportere, în Spania

Un român a fost arestat la Madrid după ce a agresat sexual o reporteră chiar în timp ce aceasta era în direct. Tânărul care mergea pe stradă a atins-o din senin iar apoi s-a postat lângă ea minute bune. După ce a lăsat-o în pace, ar fi hărţuit mai multe femei care treceau prin zonă.

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 20:28

Vezi și

Agresiunea sexuală a avut loc în Madrid. Isa Balado era în timpul unei relatări live atunci când bărbatul s-a apropiat din spate şi a pipăit-o. Deşi jurnalista a încercat să treacă peste moment, colegii ei din studio au sesizat totul.

Prezentaror TV: Isa, scuze că te întrerup. Iartă-mă, dar ţi-a pus mâna pe fund?

Reporteră: Da.

Prezentaror TV: Nu pot să cred aşa ceva. Arătaţi-l pe acest prost, vă rog!

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a refuzat să plece de lângă reportera canalului Cuatro. Aceasta a fost nevoită să îl confrunte.

Reporteră: Oricât de mult vrei să întrebi de la ce post suntem, chair trebuie să îmi atingi fundul? Suntem în direct, eu muncesc.

Câteva minute mai târziu, postul de televiziune a revenit în direct. În mod şocant, românul era tot în zonă şi hărţuia toate femeile pe care le întâlnea.

Reporteră: Li se întâmplă tuturor fetelor pe care le întâlneşte. Este dezgustător, mai ales atunci când încerci să munceşti.

Momentul a devenit viral pe reţelele de socializare şi a provocat furia oamenilor. Mulţi jurnalişti au cerut pedepsirea bărbatului, care a fost arestat ulterior de poliţie. Momentul vine în contextul unui scandal sexual major în Spania. Preşedintele Federaţiei de Fotbal şi-a dat demisia după ce a sărutat o jucătoare cu forţa, în timpul unei cermeonii de premiere a naţionalei femnine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » "Arătaţi-l pe acest prost!" Reacţia colegilor după ce un român i-a pus mâna pe fund unei reportere, în Spania