Antena Meniu Search
x

Armata israeliană susţine că au fost lansate opt rachete spre Israel dinspre Rafah. Ar fi fost vizată zona Tel Aviv-ului

Război Israel - Hamas. Armata israeliană a transmis că cel puţin opt rachete au fost trase duminică spre centrul ţării dinspre Rafah, în sudul îndepărtat al Fâşiei Gaza, unde trupele sale sunt angajate în lupte aprige cu grupurile armate palestiniene, relatează AFP, citată de Agerpres.

de Redactia Observator

la 26.05.2024 , 15:21

Armata israeliană susţine că au fost lansate opt rachete spre Israel dinspre Rafah. Ar fi fost vizată zona Tel Aviv-ului
- Profimedia

Armata a susţinut că "unele dintre rachete au fost interceptate", iar un corespondent al AFP în Fâşia Gaza a raportat că a văzut rachete lansate de la Rafah. De partea cealaltă, aripa militară a Hamas a declarat că a luat ca ţintă Tel Aviv-ul cu un "baraj major de rachete", într-un mesaj postat duminică pe reţeaua socială Telegram.

"Am bombardat Tel Aviv-ul cu un baraj puternic de rachete ca răspuns la masacrele sioniste împotriva civililor", au scris Brigăzile Izz ad-Din al-Qassam în mesajul lor postat online la câteva minute după ce sirenele de avertizare au sunat în centrul Israelului.

Aripa armată a Hamas, Brigăzile al-Qassam, a declarat că a lansat duminică un atac cu o „rachetă mare” asupra Tel Avivului, în timp în centrul capitalei Israelului sună alarmele, avertizând asupra unor posibile rachete.

Articolul continuă după reclamă

Într-o declarație publicată duminică pe canalul său Telegram, Brigăzile al-Qassam au declarat că rachetele au fost lansate ca răspuns la ceea ce a numit „masacrele sioniste împotriva civililor”. Postul de televiziune Al-Aqsa al Hamas a declarat că rachetele au fost lansate din Fâșia Gaza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Stiri externe » Armata israeliană susţine că au fost lansate opt rachete spre Israel dinspre Rafah. Ar fi fost vizată zona Tel Aviv-ului