Antena Meniu Search
x

Arnold Schwarzenegger şi-a anunţat revenirea după operaţia pe cord deschis

Vezi și

"I'll be back - Mă voi întoarce" Replica celebră a lui Arnold Schwarzenegger a fost rostită de actor într-un moment de cumpănă: imediat după operaţia pe cord deschis pe care a suferit-o. Au fost clipe grele pentru star şi toţi fanii lui au stat cu sufletul la gură până la sfârşitul intervenţiei.

La fel ca în filmul care l-a făcut celebru în întreaga lume, Arnold a spus "M-am întors" în momentul în care a ieşit din operaţie. Medicii i-au înlocuit fostului guvernator al Californiei o valvă cardiacă, instalată în urmă cu 20 de ani.

Deşi procedura ar fi trebuit să fie una simplă, au apărut complicaţii. Aşa că a fost nevoie de intervenţia unei a doua echipe de chirurgi care să-l opereze pe cord deschis pe actorul de 70 de ani.  

După mai multe ore petrecute în operaţie, Arnold e acum în stare bună şi se recuperează, anunţă purtătorul său de cuvânt.

În autobiografia sa, actorul povesteşte că a ţinut secretă faţă de soţia lui prima operaţie la inimă, pe care a suferit-o în Mexic. 

Acum, cu doar o zi înainte de intervenţie, Terminatorul a luat masa cu fiul său, Patrick, la un restaurant din Beverly Hills. La plecare, nu s-a sfiit să îşi aprindă un trabuc şi să îi salute pe paparazzi. 

Născut în Austria, Schwarzenegger a câştigat de cinci ori concursul de culturism Mister Universe şi de şapte ori pe cel Mister Olympia. S-a apucat apoi de actorie, carieră care i-a adus şi faima mondială. Între 2003 şi 2006, Arnold a fost guvernatorul statului american California, de unde vine şi noua sa poreclă, The Governator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Arnold Schwarzenegger şi-a anunţat revenirea după operaţia pe cord deschis