Antena Meniu Search
x

Video Asasinatele care îngrozesc Bulgaria: Doi milionari au fost ucişi în moduri abominabile. Unul dintre ei, tranşat şi aruncat în canalizare. Criminalul, de negăsit

Două asasinate îngrozesc Bulgaria. Un controversat om de afaceri a fost împuşcat în plină stradă, iar un milionar cu dublă cetăţenie, americană şi bulgară, a fost găsit tranşat în canalizarea propriei case. Dacă în cazul milionarului, considerat unul dintre regii criptomonedelor, criminalul a fost prins şi si-a recunoscut fapta, în cazul omului de afaceri, presa bulgară scrie că este greu de crezut că va fi arestat cineva. Jurnaliştii de la Sofia spun că ar fi vorba de un asasin plătit şi nu exclud ca acesta să fi părăsit deja Bulgaria. 

de Redactia Observator

la 17.08.2023, 20:32

Vezi și

Trupul tranşat al milionarului Christian Peev a fost găsit în sistemul de canalizare de o echipă de instalatori, chemată de vecinii victimei pentru că se înfundase canalul de scurgere. Milionarul, care şi-a făcut averea din tranzacţii cu monede virtuale, a fost dat dispărut de vărul său pe 10 august. Anchetatorii cred că bărbatul de 41 de ani a fost ucis între 8 și 9 august. Două persoane au fost reţinute până acum în acest caz.

Motivul crimei: i-ar fi datorat bani milionarului

Kamen Gospodinov, procuror: Erau foşti parteneri de afaceri şi s-a iscat o ceartă, nu a vrut să intre în detalii. 

Potrivit anchetatorilor, suspectul principal l-ar fi lovit pe milionar cu o ganteră, în momentul în care a văzut că nu mai respiră şi-a chemat în ajutor prietenul şi împreună au stablit cum să scape de cadavru. Fosta iubită a complicelui este în stare de şoc: 

Pe acelaşi subiect

Fosta iubită a complicelui: Am ieşit împreună de multe ori, nimic nu m-a făcut să cred că ar fi un psihopat.  

O altă crimă şochează Bulgaria

Alexei Petrov, unul dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din ţară şi fost candidat la preşedinţie a fost împuşcat în timp ce făcea o drumeţie în apropiere de Sofia, alături de o prietenă. Asasinul ar fi încercat să o elimine şi pe ea.  

Iliyana Kirilova, procuror-şef: Femeia, care îl însoţea, este rănită şi va fi interogată imediat ce starea de sănătate va permite asta. Este internată la spitalul Pirogov şi va fi operată. 

Înainte să îşi piardă cunoştinţa în salvare, femeia le-a spus anchetatorilor că în pădure a văzut un individ cu cagulă, care ar avea în jur de 1 metru 80 înălţime.  

Petar Todorov, comisar şef: Ancheta este în desfăşurare. Avem toţi specialiştii implicaţi, care cercetează acum cu ce armă s-a tras, câte gloanţe au fost trase.  

În vârstă de 61 de ani, Alexei Petrov supravieţuise altor două tentative de asasinare. Era un personaj controversat. Pe vremea comunismului a făcut parte din forțele speciale antitero și a fost consilier în Serviciul de Securitate de Stat. După căderea comunismului a intrat în afaceri şi a fost partener în mai multe companii de securitate și asigurări. Petrov a condus, de asemenea, Federația bulgară de karate. În 2010 a fost reținut, fiind suspectat de crearea unui grup infracțional care se ocupa de șantaj, dar în 2014 cazul a fost închis din lipsă de probe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Asasinatele care îngrozesc Bulgaria: Doi milionari au fost ucişi în moduri abominabile. Unul dintre ei, tranşat şi aruncat în canalizare. Criminalul, de negăsit