Antena Meniu Search
x

O fostă asistentă medicală, care s-a dat drept bărbat pentru a seduce tinere pe Internet, va face închisoare

O fostă asistentă medicală a fost condamnată la închisoare după ce şi-a făcut o falsă identitate de bărbat, pe Internet, pentru a seduce mai multe tinere.

O fostă asistentă medicală a fost condamnată la închisoare după ce şi-a făcut o falsă identitate de bărbat, pe Internet, pentru a seduce mai multe tinere. Cel puţin 10 femei i-au căzut victime.

În urma verdictului judecătorului, Adele Rennie va sta 1 an şi 10 luni în închisoare.

Britanica de 27 de ani şi-a luat identitatea falsă a unui medic pe care a folosit-o timp de 4 ani pe Internet pentru a seduce tinere şi a le umili. Aborda tinerele pe reţele de socializare sau site-uri de dating şi se prezenta sub numele David Graham, David Crolla sau Davie, Marco.

Sub falsa identitate, Adele Rennie încerca să-şi seducă victimele prin conversaţii languroase, ba chiar le trimitea şi flori. Purta cu ele conversaţii telefonice printr-o aplicaţie care îi îngroşa vocea, pentru a le convinge pe tinere că discută cu un bărbat.

Adele Rennie, fosta asistentă care a încercat să seducă tinere pe Internet

FOTO: Adele Rennie a fost condamnată la 22 de luni de închisoare, pentru hărţuire

Adele, care a lucrat ca asistentă medicală la un spital din Kilmanrock, estul Scoţiei, a reuşit să păcălească chiar şi o colegă, tot asistentă. A făcut-o să creadă, timp de 5 luni, că a legat o relaţie virtuală cu un medic şi a convins-o să-i trimită fotografii nud.

Una dintre victimele fostei asistente

Cel puţin 10 femei au fost ţintele britanicei.

Însă, atunci când trebuia să se întâlnească faţă în faţă cu tinerele, fosta asistentă medicală inventa un motiv pentru a anula, în ultimul moment, întrevederea.

Abbie Draper, fostă finalistă a concursului Miss Scoţia

Jocul periculos al lui Adele Rennie a luat sfârşit când a încercat să seducă o finalistă a concursului Miss Scoţia, Abbie Draper. A cunoscut-o la spital, când venise să-şi viziteze bunicul aflat pe moarte.

Adele i-a cerut în aceeaşi zi prietenia pe Facebook, sub identitatea falsului medic, însă tânăra şi-a dat seama că e o înşelăciune. În câteva zile, fosta asistentă a ajuns să dea explicaţii poliţiei. A fost acuzată de hărţuire sexuală, pentru care judecătorul a trimis-o după gratii pentru 22 de luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O fostă asistentă medicală, care s-a dat drept bărbat pentru a seduce tinere pe Internet, va face închisoare