Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Atac armat în Alabama. Poliţia oferă 50.000 de dolari recompensă pentru cine ajută la prinderea vinovaţilor

Poliţia oferă 50.000 de dolari recompensă pentru oricine deţine informaţii care ar putea duce la prinderea vinovaţilor pentru atacul sângeros din Birmingham, Alabama. Patru oameni au fost împuşcaţi mortal în plină stradă şi alţi 21 au fost răniţi duminică, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 24.09.2024 , 08:40

Atac armat în Alabama. Poliţia oferă 50.000 de dolari recompensă pentru cine ajută la prinderea vinovaţilor Atac armat în Alabama. Poliţia oferă 50.000 de dolari recompensă pentru cine ajută la prinderea vinovaţilor

Anchetatorii nu au găsit încă vinovaţii pentru atacul din Alabama şi anunţă că oferă o recompensă de 50.000 de dolari pentru cine ajută la prinderea lor. Atacul ar fi fost pus la cale de mai multe persoane.

Patru oameni au fost executaţi pe stradă, iar 21 au fost răniţi, într-o zonă cu viaţă de noapte animată dintr-un oraş din statul Alabama. Mai mulţi indivizi au început să tragă la întâmplare cu armele în cei care se plimbau ori aşteptau să intre în cluburi. Asasinii au dispărut rapid, iar anchetatorii nu au încă niciun indiciu care să îi pună pe urmele lor. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Ştiri externe » Atac armat în Alabama. Poliţia oferă 50.000 de dolari recompensă pentru cine ajută la prinderea vinovaţilor