Antena Meniu Search
x

Update Atac armat în Germania: 3 persoane au fost înjunghiate mortal, alte 7 sunt rănite. Poliţia a arestat agresorul după ce l-a împuşcat în picior - VIDEO

Un atac armat a avut loc vineri în Germania. Mai multe persoane au fost ucise, iar alte câteva au fost rănite.

De Redactia Observator la 26.06.2021, 20:31
Vezi și

UPDATE: Potrivit primelor informaţii oferite de presa germană, trei persoane au fost ucise, iar alte 7 au fost rănite în urma atacului. Poliţia a reuşit să-l aresteze pe atacator după ce unul dintre poliţişti l-a împuşcat în picior.

Poliţia germană susţine că atacul a avut loc în oraşul Wuerzburg, în sudul ţării. Atacatorul a folosit un cuţit. Poliţiştii au reuşit să-l aresteze după ce un ofiţer a tras asupra lui. Deocamdată, nu se ştie numărul total al victimelor.

Kerstin Kunick, purtătorul de cuvânt al poliţiei, a declarat că autorităţile au fost alertate în jurul orei 17:00 în legătură cu un atac cu cuţitul în Barbarossa Square, în centrul oraşului Wuerzburg, informeză ABC.

Poliţia a transmis un mesaj pe reţelele de socializare prin care a anunţat că nu mai există niciun pericol pentru cetăţeni din moment de atacatorul a fost arestat. Wuerzburg este un orăşel de aproximativ 13.000 de locuitori situat în Bavaria, între Munchen şi Frankfurt.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Atac armat în Germania: 3 persoane au fost înjunghiate mortal, alte 7 sunt rănite. Poliţia a arestat agresorul după ce l-a împuşcat în picior - VIDEO