Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Atac armat în SUA. Un bărbat a împușcat oameni la întâmplare

O comunitate din statul american Michigan e în stare de şoc, după o serie de atacuri armate. Şase oameni au fost ucişi şi mai mulţi au fost răniţi de gloanţele trase la întâmplare de un bărbat. După ore bune de teroare, suspectul, un taximetrist, a fost prins de poliţişti şi arestat

de Redactia Observator

la 22.02.2016 , 08:28

O comunitate din statul american Michigan e în stare de şoc, după o serie de atacuri armate. Şase oameni au fost ucişi şi mai mulţi au fost răniţi de gloanţele trase la întâmplare de un bărbat.  După ore bune de teroare, suspectul, un taximetrist, a fost prins de poliţişti şi arestat

Potrivit martorilor, un bărbat a deschis focul la întâmplare asupra oamenilor. Primul atac armat a avut loc într-un complex rezidenţial din oraşul Kalamazoo.

În timp ce poliţiştii îl căutau în tot oraşul, bărbatul făcea alte victime. Patru persoane au căzut secerate de gloanţele pe care atacatorul le-a tras într-un restaurant. Mai multe persoane au fost rănite, printre care şi o fată de 14 ani.

Vezi și

În cele din urmă, poliţiştii l-au încătuşat pe suspect. Bărbatul are 45 de ani, e taximetrist la Uber şi, potrivit unor surse, el ar fi luat clienţi în maşină între cele trei atacuri pe care le-a comis.

În maşina suspectului, dar şi în locuinţa sa au fost găsite mai multe arme, spun autorităţile. Anchetatorii încearcă acum să afle motivul din spatele atacurilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Atac armat în SUA. Un bărbat a împușcat oameni la întâmplare