Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Atac armat în sudul Israelului. O femeie a murit şi alte 10 persoane au fost rănite în oraşul Beer Şeva

O femeie a murit şi alte 10 persoane au fost rănite într-un atac armat în orașul Beer Şeva din sudul Israelului. Totul s-a întâmplat într-o staţie de autobuze din oraş, iar atacatorul a fost ucis, scrie Reuters.

de Redactia Observator

la 06.10.2024 , 16:10

Atac armat în sudul Israelului. O femeie a murit şi alte 10 persoane au fost rănite în oraşul Beer Şeva Atac armat în sudul Israelului. O femeie a murit şi alte 10 persoane au fost rănite în oraşul Beer Şeva - X

Serviciul de ambulanță a declarat anterior că o femeie grav rănită era tratată la fața locului, în timp ce alte zece persoane rănite în atac, inclusiv una în stare moderată spre gravă, primeau tratament într-un spital din apropiere.

Atacatorul a fost ucis, a declarat serviciul de ambulanță.

Atac armat într-o staţie de autobuze din Beer Şeva

Articolul continuă după reclamă

"Mai multe persoane au fost rănite într-un atac cu armă de foc în staţia centrală de autobuze din Beer Şeva", a anunţat poliţia într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Pe acelaşi subiect

"Teroristul a fost neutralizat, iar forţele de poliţie sunt la faţa locului", adaugă comunicatul.

Armata israeliană a fost plasată duminică în stare de alertă de teama unor atentate, cu o zi înainte de marcarea unui an de la atacul fără precedent al Hamas pe teritoriul israelian, atac ce a declanşat războiul din Fâşia Gaza.

Magen David Adom, echivalentul israelian al Crucii Roşii, a informat iniţial cu privire la opt răniţi la locul atacului, dintre care o femeie se afla în stare gravă. Ulterior, aceeaşi sursă a anunţat că femeia de 25 de ani a decedat din cauza rănilor suferite, iar numărul persoanelor rănite a fost majorat. "Echipele de salvare au declarat moartea unei femei de 25 de ani şi au evacuat zece răniţi spre spitalul Soroka", a precizat Magen David Adom.

Şapte persoane au fost ucise marţi cu armă automată şi armă albă de către doi palestinieni în Cisiordania ocupată într-o staţie de tramvai din Tel Aviv, în centrul Israelului.

Acest atac de la Telv Aviv, revendicat de Hamas, a fost atacul cel mai sângeros comis de mişcarea islamistă palestiniană pe teritoriul israelian după 7 octombrie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Ştiri externe » Atac armat în sudul Israelului. O femeie a murit şi alte 10 persoane au fost rănite în oraşul Beer Şeva