Antena Meniu Search
x

Atac armat într-un bar din California: Patru oameni morţi, alţi şase în stare gravă la spital, după ce un bărbat a deschis focul

Un bărbat înarmat a deschis focul, miercuri, într-un bar din California, unde patru persoane au fost ucise şi alte câteva rănite, a anunţat poliţia locală, precizând că suspectul a murit, scrie AFP.

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 08:59

- Captură video / Youtube

"Confirmăm că patru persoane au murit la faţa locului, inclusiv atacatorul. Şase au fost transportate la spital, cinci cu răni prin împuşcare", a precizat Biroul şerifului din comitatul Orange pe X (fostul Twitter).

Scandal cu împuşcături într-un bar din California: 4 oameni morţi

Autorităţile investighează cazul ca fiind o posibilă dispută domestică între două părţi, a declarat pentru CNN o sursă din cadrul forţelor de ordine, potrivit News. Împuşcăturile au avut loc la Cook's Corner, un bar şi restaurant din comunitatea Trabuco Canyon, a declarat poliţia.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Statele Unite plătesc un preţ foarte mare pentru răspândirea armelor de foc pe teritoriul său şi pentru uşurinţa cu care americanii au acces la ele. Ţara are mai multe arme individuale decât oameni: un adult din trei deţine cel puţin o armă şi aproape un adult din doi locuieşte într-o casă cu o armă.

Consecinţa acestei proliferări este rata foarte ridicată a deceselor cauzate de arme de foc în Statele Unite, care nu se compară cu alte ţări dezvoltate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Atac armat într-un bar din California: Patru oameni morţi, alţi şase în stare gravă la spital, după ce un bărbat a deschis focul