Antena Meniu Search
x

Video Atac armat într-un mall din Wisconsin, opt persoane au fost rănite

Un mall din statul american Wisconsin a fost scena unui atac cu arme de foc, iar agresorul a reuşit să dispară imediat după oribila faptă. Opt persoane, printre care un adolescent, au fost rănite, dar vieţile lor nu sunt în pericol. Mall-ul a fost evacuat, iar Poliţia a lansat o amplă operaţiune pentru căutarea făptaşului, care este încă în libertate, înarmat şi periculos.

de Redactia Observator

la 21.11.2020, 10:55

Vezi și
  • Răniţii au fost transportaţi la spital
  • Atacatorul nu a fost găsit încă identificat

Atacul a avut loc după amiază, când mallul de la periferia oraşului Milwaukee era plin de clienţi. Martorii spun că au auzit între 8 şi 15 focuri de armă. Unii s-au grăbit să părăsească imobilul, iar alţii s-au refugiat disperaţi în magazine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Răniţii au fost transportaţi la spital în timp ce poliţiştii controlau cu atenţie toate încăperile din mall. Atacatorul însă nu a fost găsit, iar anchetatorii nu au, deocamdată, indicii despre identitatea sa şi motivul atacului.

Barry Weber, șeful poliției: Primele declaraţii ale martorilor arată că agresorul este un bărbat alb în vârstă de 20 sau 30 şi ceva de ani.

Mall-ul a fost evacuat şi închis pentru a permite criminaliştilor să examineze locul faptei. Tot acolo, în februarie, un poliţist a împuşcat mortal un adolescent care îl ameninţa cu un pistol. Incidentul a declanşat proteste, iar agentul a acceptat să demisioneze din Poliţie, în schimbul unei despăgubiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Atac armat într-un mall din Wisconsin, opt persoane au fost rănite