Antena Meniu Search
x

ATAC ARMAT într-un mare mall! UN MORT şi opt răniţi, după ce un bărbat a băgat cuţitul al întâmplare în mai mulţi oameni

Atac armat întrun mare mall din Polonia, unde un bărbat a băgat cuţitul în mai mulţi oameni, la întâmplare. Poliţia a raportat un mort şi opt răniţi.

Atac armat întrun mare mall din Polonia, unde un bărbat a băgat cuţitul în mai mulţi oameni, la întâmplare. Poliţia a raportat un mort şi opt răniţi. Persoana decedată este o femeie de 56 de ani.

Atacul a avut loc într-un mall VIVO din Stalowa Wola, în sudul ţării, martorii povestind că bărbatul înarmat alerga prin mulţime şi ataca la întâmplare. Poliţia l-a arestat pe atacator.

Acesta are 27 de ani şi surse din presa poloneză susţin că se afla sub influenţa alcoolului când a atacat. De asemenea, şase dintre răniţi sunt în stare gravă, informează oficialităţile.

Martorii au povestit că bărbatul s-a comportat ciudat înainte de atac, apoi a început să alerge printre cumpărători şi să le înfigă cuţitul în spate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » ATAC ARMAT într-un mare mall! UN MORT şi opt răniţi, după ce un bărbat a băgat cuţitul al întâmplare în mai mulţi oameni