Antena Meniu Search
x

Atac armat la cel mai mare post privat de televiziune din Albania. Paznicul instituției, ucis într-o ploaie de gloanțe trase cu un Kalaşnikov

Un agent de securitate a fost ucis într-un atac armat la cel mai mare post privat de televiziune din Albania, Top Channel, anunţă poliţia, relatează AFP, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 27.03.2023, 16:07

Paznicul instituției, ucis într-o ploaie de gloanțe trase cu un Kalaşnikov
Atac armat la cel mai mare post privat de televiziune din Albania - Profimedia

Paznicul, un bărbat în vârstă de 60 de ani, se afla într-o cabină de sticlă, aplasată în curtea televiziunii, când mai multe multe focuri de armă au fost trase cu un Kalaşnikov, dintr-o maşină care trecea prin faţa sediului televiziunii. 

Un bărbat de 60 de ani a fost ucis

”Persoaneele, care nu au fost identificate, au tras focuri de armă către sediul Top Channel”, anunţă într-un comunicat poliţia. Premierul Edi Rama a denunţat o ”agresiune criminală” şi şi-a exprimat ”solidaritatea”.

Atacul a fost condamnat de către toate partidele politice. Postul are sute de angajaţi, iar mulţi dintre ei se aflau la serviciu în momentul atacului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Atac armat la cel mai mare post privat de televiziune din Albania. Paznicul instituției, ucis într-o ploaie de gloanțe trase cu un Kalaşnikov