Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Atac armat la o biserică din Hamburg: cel puţin 7 morţi şi zeci de răniţi. Operaţiune de amploare a poliţiei

Cel puţin şapte persoane au murit şi alte câteva zeci au fost rănite în urma unui atac armat care a avut loc joi seara la un centru al Martorilor lui Iehova din oraşul Hamburg, în nordul Germaniei, relatează Reuters şi BBC.

De Redactia Observator la 10.03.2023, 00:38

UPDATE Bilanţul atacului din Hamburg creşte

Potrivit publicaţiei Bild, ar fi şapte morţi şi opt răniţi, în timp ce Focus scrie că ar fi fost găsite cel puţin şase persoane decedate, şapte răniţi grav şi 17 răniţi uşor. Hamburger MorgenPost confirmă bilanţul de 7 morţi şi 24 de răniţi.

"Până în prezent nu există informaţii confirmate privind motivul crimei", a scris poliţia pe Twitter. "Vă rugăm să nu împărtăşiţi nicio ipoteză neconfirmată şi/sau să nu răspândiţi zvonuri", îndeamnă autorităţile populaţia.

Atacul din Hamburg: ştirea iniţială

O alertă a fost trimisă pe aplicaţia federală de avertizare, NINAwarn, că în jurul orei 21:00 (22:00, ora României), anunţându-i pe localnici că "unul sau mai mulţi autori necunoscuţi au tras asupra unor persoane într-o biserică".

Poliţia din Hamburg a transmis pe Twitter că are loc o operaţiune majoră în districtul Alsterdorf. Autorii ar fi fugit şi sunt căutaţi.

Serviciile de urgenţă şi medicii se află la faţa locului.

Locuitorii din apropiere au fost sfătuiţi să nu-şi părăsească locuinţele pe fondul operaţiunii în curs, scrie News.ro

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Atac armat la o biserică din Hamburg: cel puţin 7 morţi şi zeci de răniţi. Operaţiune de amploare a poliţiei