Antena Meniu Search
x

ATAC terorist într-o stațiune de lux din Mali, frecventată de turiști occidentali. Se dau lupte grele, au fost luați ostatici!

Atac la un resort turistic din Mali. Potrivit BBC, au fost auzite mai multe focuri de armă. Destinaţia este populară în rândul turiştilor occidentali.

Atac la un resort turistic din Mali. Potrivit BBC, au fost auzite intense focuri de armă. Destinaţia este populară în rândul turiştilor occidentali.

Update 2: Primele informații indică faptul că sunt cel puțin 2 morți în atacul terorist. Autoritățile din Mali spun că cel puțin 32 de ostatici au fost eliberați în luptele cu comandoul terorist.

Update 1: Un oficial ONU a confirmat, la rândul său, că este vorba despre un atac terorist în desfășurare, în stațiunea de lux. Autoritățile locale spun că, foarte probabil, stațiunea a fost atacată de un comandou jihadist.

Pe acelaşi subiect

Un purtător de cuvânt din Ministerul Securităţii a spus că este vorba despre complexul hotelier Le Campement, din apropiere de capitala ţării, Bamako. 

Indivizi înarmați au pătruns în stațiune și au deschis focul. Panica s-a răspândit rapid, spun martorii. Locuitorii din apropiere spun că au auzit focuri de mitralieră.

Sunt informații că mai multe persoane au fost luate ostatice. Trupele guvernului din Mali, dar și soldați francezi au fost trimiși să lupte cu atacatorii.

Știre în curs de actualizare...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » ATAC terorist într-o stațiune de lux din Mali, frecventată de turiști occidentali. Se dau lupte grele, au fost luați ostatici!