Antena Meniu Search
x

Foto Atac armat lângă o școală din Germania. Un bătrân de 81 de ani a împușcat un băiat de 16 ani, apoi a încercat să-și ia viața

Un incident armat a avut loc în apropierea unei școli din Bramsche, marți dimineața. Un bărbat, în vârstă de 81 de ani, a împușcat un băiat de 16 ani. După incident, atacatorul s-a împușcat cu aceeași armă.

de Redactia Observator

la 28.02.2023, 14:11

Un atacator de 81 de ani a rănit grav o persoană marţi, în apropierea unei şcoli primare din oraşul Bramsche, după care s-a rănit grav cu aceeaşi armă, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Osnabrueck, relatează Reuters, citat de Agerpres. Bărbatul a încercat să-și pună capăt zilelor și s-a împușcat cu aceeași armă, scrie cotidianului Bild.

Atât autorul atacului armat, cât şi victima au fost transportate la spital cu elicopterul şi au beneficiat de tratament medical, a spus purtătorul de cuvânt, adăugând că martorii incidentului sunt audiaţi şi că nu mai există niciun pericol pentru public.

Incidentul armat a avut loc în apropierea şcolii primare Martinusschule, dar nu are legătură cu unitatea de învăţământ, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Bramsche. Martorii au informat poliţia în jurul orei locale 07.30 (06.30 GMT). Se pare că cei doi se cunoșteau, precizează presa străină. Autoritățile au deschis o anchetă și fac cercetări în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Atac armat lângă o școală din Germania. Un bătrân de 81 de ani a împușcat un băiat de 16 ani, apoi a încercat să-și ia viața